“ومعلم” پیشنهاد افزایش سرمایه ۷۹ درصدی از یک محل داد

"ومعلم" پیشنهاد افزایش سرمایه 79 درصدی از یک محل داد

شرکت بیمه معلم طی اطلاعیه ای در سامانه کدال از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده مبنی بر افزایش سرمایه ۷۹ درصدی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی خبر داد.

به این ترتیب “ومعلم” در نظر دارد با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سرمایه فعلی را از ۴۱۹٫۴ میلیارد تومان به ۷۵۰ میلیارد تومان برساند تا صرف اصلاح ساختار مالی، افزایش سهم نگهداری و اخذ مجوز قبولی اتکایی، افزایش توانگری مالی و افزایش ظرفیت سرمایه‌گذاری شود.

شایان ذکر است که انجام افزایش سرمایه “ومعلم” منوط به موافقت سازمان بورس و تصویب در مجمع عمومی فوق العاده می باشد.

آغاز بازارگردانی سهم فرابورسی “ومعلم”

پیشنهاد هیئت مدیره بیمه معلم درباره افزایش سرمایه

با عنایت به ماده ۳ دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار (مصوب ۱۳۹۵/۰۷/۱۷ هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۴,۱۹۴,۷۲۲,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۷,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی ،سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی، افزایش سهم نگهداری و اخذ مجوز قبولی اتکائی، افزایش توانگری مالی و افزایش ظرفیت سرمایه گذاری که در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۶ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد.

براساس این گزارش، پیشنهاد افزایش سرمایه بیمه معلم توسط حسابرس و بازرس قانونی شرکت مورد تایید قرار گرفته و حالا این شرکت منتظر تایید سازمان بورس و صدور مجوز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *