پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰

پیش بینی بورس فردا دوشنبه 29 آذر 1400

امروز یکشنبه ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۰ شاهد بازگشایی متعادل بازار سرمایه بودیم، در ابتدا عرضه و تقاضای زیادی مشاهده نشد اما بر خلاف تصور ها در ادامه روند معاملات عرضه افزایش یافت و در نهایت شاخص کل ۱۳ هزار واحد افت کرد. در ادامه این مطلب به پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ می پردازیم.

خلاصه بورس امروز:

شاخص کل با افت ۱۳ هزار و ۸۷۰ واحدی به ۱ میلیون و ۲۹۱ هزار و ۶۶۵ واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با افت ۳ هزار و ۴۸۴ واحدی به ۳۴۳ هزار و ۴۹۳ واحد رسید.

ارزش بازار : ۵۱,۶۲۸,۱۱۸.764B ، تعداد معاملات : ۳۵۴,۰۲۸
حجم معاملات : ۴.632B، ارزش معاملات : ۳۱,۴۶۰.102B

نمادهای فنوال، زدشت، بموتو، افرا، غناب بیشرین افزایش و نمادهای غگز، وبرق، وکار، بشهاب، حرهشا بیشترین کاهش را داشتند.

نمادهای پر معامله : فرابورس، کالا، خودرو، خساپا، انرژی۳

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰

به گزارش سبدگران هدف، امروز در ابتدا عرضه و تقاضای زیادی مشاهده نشد اما بر خلاف تصور ها در ادامه روند معاملات عرضه افزایش یافت و در نهایت شاخص کل ۱۳ هزار و شاخص هم وزن ۳ هزار و ۴۸۴ واحد افت کرد.

طی جریان معاملات امروز بازار سرمایه نمادهای “فولاد”، “فملی”، “شستا”، “وغدیر”، “خودرو” بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.

بر خلاف انتظارات کارشناسان و تحلیلگران بازار سرمایه، بازار بورس امروز با وجود سیگنال های مثبت با روند نزولی همراه شد که این فقط از بی اعتمادی سهامداران نشات میگیرد و بس.

پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه گفت : هیجان سم معاملات است از رفتار شتاب زده و هیجانی پرهیز کنید. بسیاری از سهم های بازار ارزنده هستند که اگر سرمایه مازادی هست و می توانید با دید بلند مدت وارد بازار شوید.

با توجه به وضعیت بی رمق امروز بازار سرمایه، پیش بینی وضعیت فردا دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰، دشوار است.

“سپاها و غدانه” جزئیات هزینه های انرژی منتشر کردند
اصلاح فرمول قیمت خوراک صنایع پتروشیمی و فولاد
“سرود” جزئیات هزینه های انرژی منتشر کرد
قیمت جدید ۷ محصول مدیران خودرو

برزو حق‌شناس، کارشناس دیگر بازار سهام : شرایط فعلی بازار بورس از بی تدبیری مدیران نشات میگیرد بازار سرمایه تهی از اعتماد شده و پول از بازار خارج شده است. اقدامات غلط بر این شرایط دامن می‌زند.  ۸۰۰ هزار میلیارد تومان در عرض دو ماه گذشته از ارزش بازار کاسته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *