پیش بینی وضعیت بورس فردا سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰

سلام عرض می کنیم خدمت دوستان عزیز سبدگردان هدف، در این بخش خبری در خدمت شما عزیزان هستیم با پیش بینی وضعیت بورس فردا سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰. امروز بازار سرمایه با روند نزولی همراه شد و در نهایت شاخص کل به میزان ۲۳ هزار و ۶۴۷ واحد و شاخص هم وزن به میزان ۷ هزار و ۹۲۷ واحد نسبت به روز معاملاتی قبل افت کرد.

خلاصه بازار بورس امروز:

شاخص کل با افت ۲۳ هزار و ۶۴۷ واحدی به ۱ میلیون و ۳۸۴ هزار و ۱۱۱ واحد رسید و شاخص هم وزن با افت ۷ هزار و ۹۲۷ واحدی به ۳۸۰ هزار و ۱۵۷ واحد.

ارزش بازار : ۵۵,۲۶۸,۲۲۹.089B ، ارزش معاملات : ۳۹,۱۲۹.774B
تعداد معاملات : ۴۷۵,۶۲۵ ، حجم معاملات : ۵.704B

نمادهای پر معامله : شپنا، فسبزوار، شبندر، کیمیاتک، فولاد و خودرو

پیش بینی بورس فردا سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰

به گزارش سبدگردان هدف، امروز شاهد بازگشایی بازار سرمایه با تقاضا بودیم شاخص کل در دقایق اولیه ۲ هزار و ۷۰۰ واحد افت کرد و در نهایت شاخص کل به میزان ۲۳ هزار و ۶۴۷ واحد و شاخص هم وزن به میزان ۷ هزار و ۹۲۷ واحد نسبت به روز معاملاتی قبل افت کرد.

طی جریان معاملات امروز بازار سرمایه، بیشترین تاثیر منفی را نمادهای “پارس”، “شپدیس”، “فملی”، “جم” و “کگل” بر شاخص کل داشتند.

دلیل افت امروز بازار سرمایه را می توان بی اعتمادی سهامداران و عدم اتخاذ تصمیمات در خصوص رشد این بازار توسط دولت جدید دانست. انتظار می رود که بازار سرمایه فردا ۴ آبان ۱۴۰۰، با روند متعادلی همراه باشد.

سود خالص فولادی ها در دوره ۶ ماهه
آغاز دور جدید فروش فوق‌العاده ۵ محصول سایپا از امروز مورخ ۳ آبان
اخذ مجوزهای عرضه اولیه سهام استقلال و پرسپولیس
“قزوین” از برنامه افزایش سرمایه ۵۹۷ درصدی خبر داد

احمد اشتیاق کارشناس بازار سرمایه، دلیل کاهش شاخص بورس امروز را ابهاماتی که دولت درباره انتشار اوراق بدهی ایجاد کرده، قیمت‌گذاری دستوری و فروش اوراق در بازار و مشخص نبودن برنامه‌های دولت در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی بیان کرد.

وی در ادامه افزود: از سوی دیگر بازار با ترس اجازه فروش سهام عدالت مواجه است. در حال حاضر فروشندگان زیادی در بازار هستند که اگر اجازه فروش سهام عدالت نیز صارد شود، قطعا فروش در بازار افزایش خواهد یافت از این رو بهتر است فعلا در این زمینه اقداماتی صورت نگیرد.

اشتیاقی در خصوص افزایش نرخ دلار نیمایی گفت: با منترل نرخ دلار نیمایی، شرکت های زیادی آسیب می بینند و سود آوری آنها را تحت تاثیر قرار خواهد داد و این موضوع مانع از ورد پول هوشمند به این بازار خواهد شد.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به P/E شرکت های بورسی گفت: نسبت P به E اکثر شرکت های بورسی در محدوده ۵ الی ۶ قرار دارد و ارزندگی سهام شرکت‌ها در قیمت‌های فعلی تثبیت شده است اما چون فروشنده در بازار زیاد است و استراتژی بیشتر افراد نوسان‌گیری و سهامداری در کوتاه مدت است، معاملاتی در قیمت‌های تعادلی شکل نمی‌گیرد و در نتیجه روند بازار منفی می‌شود.

وی معتقد است که به دلیل کسری بودجه ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت در سال جاری و شرایط تورمی و تحریمی امکان رشد بورس گرفته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *