پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا چهارشنبه پنجم خرداد ۱۴۰۰

پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا چهارشنبه پنجم خرداد 1400

امروز سه شنبه ۴ خرداد ماه ۱۴۰۰ بازار سرمایه بعد از روزهای پی در پی منفی، مثبت بازگشایی شد و در ابتددا تقاضای زیادی مشاهده نشد اما در ادامه روند معاملات تقاضا افزایش یافت و شاخص را حدود ۹ هزار و ۱۸۹ واحد نسبت به روز معاملاتی قبل بالا برد. بورسی های عزیز در ادامه این مطلب پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا چهارشنبه پنجم خرداد ۱۴۰۰ را با شما به اشتراکمی گذاریم.

خلاصه بازار بورس امروز:

شاخص کل با رشد ۹ هزار و ۷۴۸ واحدی به ۱ میلیون و ۱۰۵ هزار و ۴۴۵ واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با افت ۳۴۸ واحدی به ۳۸۲ هزار و ۸۳۶ واحد رسید.

ارزش بازار : ۴۴,۱۳۶,۸۹۳٫۷۲۲B ، ارزش معاملات : ۴۲,۹۶۷٫۵۷۴B
حجم معاملات : ۵٫۶۰۰B ، تعداد معاملات : ۴۴۷,۰۰۱

نمادهای خاذین، سدور، وملی، دسبحا، غنوش بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای شتوکا، خگستر، هرمز، نوری، والبر بیشترین افزایش را داشتند.

نمادهای پر معامله : فگستر، فتوسا، وبملت، اپال، برکت

پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا چهارشنبه پنجم خرداد ۱۴۰۰

اگر مطالب روز های گذشته، سبدگردان هدف در خصوص پیش بینی های بازار سرمایه را مشاهده کرده باشید، می دانید که ما بارها به این موضوع اشاره کرده ایم که این بازار مدت هاست که درگیر ترس و هیجان ناشی از برخی عوامل سیاسی، نرخ ارز، تصمیمات مسئولین و … شده و با هیچ روش تحلیل قابل پیش بینی نیست و تنها راه نجات آن حمایت، جلب اعتماد سهامدار و در نهایت ورود پول هوشمند و تزریق نقدینگی می باشد.

برخی از کارشناسان بازار سرمایه معتقدند که با وجود سیگنال های مثبت همچون گزارش مالی خوب شرکت ها، نباید وضعت بازار سرمایه به این شکل باشد.

از سوی دیگر، سخنگوی دولتی، آقای ربیعی گفتند که  دولت و سران قوه هفت تصمیم مهم در این خصوص گرفت اند که ابلاغ آن به بعد از امضای مقام معظم رهبری موکول شد و روز گذشته در جلسه سران قوه چند تصمیم جدید اتخاذ کردیم و این مسیر تا پایان دولت ادامه خواهد داشت.

از این رو می توان به تعادل بازار سرمایه فردا چهارشنبه پنجم خرداد ۱۴۰۰ و روز های آتی امیدوار بود.

حسین مرید سادات، کارشناس بازار سرمایه در خصوص وضعیت بازار سرمایه در روز های آینده گفت: با توجه به وضعیت تابلو معاملاتی می توان گفت که، اصلاح حداکثری بسیاری از نمادها دیگر به پایان رسیده و اصلاح و نزول بیشتر از این منطقی نخواهد بود و اکثر سهم ها در شرایط فعلی در کف قیمتی خود قرار گرفته اند. البته وی در ادامه بازگو کرد که این نظریه بر اساس تحلیل تکنیکال بوده اما در کل باید با توجه به وضعیت بازارهای موازی و سقوط ارزهای دیجیتال و رکود در دیگر بخش‌های اقتصادی سرمایه‌ها به سمت بازار سرمایه جذب شوند که منوط به این است که ارزش معاملات صعودی شود و قفل عمده نمادهای بازار باز شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *