تمدید ثبت سفارش خرید عرضه اولیه “فتوسا” تا یک ساعت دیگر

تمدید ثبت سفارش خرید عرضه اولیه "فتوسا" تا یک ساعت دیگر

زمان سفارش گیری عرضه اولیه سهام شرکت  تولید و توسعه سرب و روی ایرانیان در روز جاری (چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه) که از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲:۰۰ اعلام شده بود، در پی اطلاعیه مدیر عملیات بازار شرکت فرابورس برای یک ساعت دیگر تمدید شد و متقاضیان می توانند به ثبت سفارش خرید خود تا ساعت ۱۳:۰۰ روز جاری اقدام نمایند.

اطلاعیه تمدید دوره زمانی ثبت سفارش در عرضه اولیه نماد معاملاتی “فتوسا”

«مدیر عملیات بازار فرابورس ایران اعلام کرد: پیرو پیام های قبلی این مدیریت ،در خصوص عرضه اولیه سهام شرکت تولید و توسعه سرب و روی ایرانیان (سهامی عام) در نماد معاملاتی (فتوسا۱) و نمونیک ILZZ۱ ، به اطلاع می‌رساند؛ دوره زمانی ثبت سفارش در عرضه اولیه مذکور تا ساعت ۱۳:۰۰ تمدید شد.»

  • لازم به ذکر است که این عرضه اولیه شامل محدوده قیمتی ۷۱۲۹ تا ۷۸۴۲ ریالی هر سهم و سهمیه ۱۳۰ سهمی هر فرد حقیقی و حقوقی بوده و قرار است ۱۰ میلیون سهم دیگر معادل دو درصد برای سرمایه گذاران در صندوق های سرمایه تخصیص داده شود.

بیشتر بخوانید: نقدینگی لازم جهت مشارکت در عرضه اولیه “فتوسا” روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *