صدور مجوز افزایش سرمایه ۴۲ و ۲۹ درصدی “دتولید و رنیک” از دو محل

صدور مجوز افزایش سرمایه 42 و 29 درصدی "دتولید و رنیک" از دو محل

پیشنهاد افزایش سرمایه ۴۲ و ۲۹ درصدی داروسازی تولید دارو و جنرال مکانیک از دو محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و سود انباشته از سوی سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و بلامانع اعلام شد. به این ترتیب “دتولید” و “رنیک” با دریافت مجوز افزایش سرمایه از سازمان بورس، آماده برگزاری مجمع عمومی فوق العاده شدند.

مجوز افزایش سرمایه داروسازی تولید دارو و جنرال مکانیک صادر شد

داروسازی تولید دارو و جنرال مکانیک مجوز افزایش سرمایه گرفتند. بنابراین “دتولید” با تامین مالی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سرمایه فعلی را از ۶۰ به ۸۵ میلیارد تومان می رساند تا صرف تأمین مالی جهت خرید و جایگزینی بخشی از ماشین آلات و تجهیزات تولیدی شود.

  • همچنین سهم فرابورسی “رنیک” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۱۵۰ به ۱۹۳.۶ میلیارد تومان می رساند.

اخبار امروز:

مجوز افزایش سرمایه ۳۶۸ و ۹۳ درصدی “شبندر، سلیم” صادر شد

توقف “غبشهر” با اعلام موافقت سهامدار عمده با افزایش سرمایه از دو محل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *