پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۰

پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه 24 فروردین ماه 1400

در این مطلب با بیان نظرات کارشناسان بازار سرمایه و همچنین بررسی وضعیت بازار بورس امروز قصد داریم به پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا دوشنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۰ بپردازیم. با ما همراه باشید.

خلاصه بازار بورس امروز :

شاخص کل با افت ۴ هزار و ۸۵۷ واحدی به ۱ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۱۸ واحد رسید و شاخص هم وزن با ۶۷۳ واحد افت به ۴۳۴ هزار و ۶۹۷ واحد رسید.

ارزش بازار : ۴۸,۹۶۷,۷۴۲٫۵۷۰B ، ارزش معاملات : ۳۰,۹۸۶٫۲۵۱B
حجم معاملات : ۳٫۱۶۹B ، تعداد معاملات : ۳۱۹,۴۱۵

نمادهای برکت، خودرو، شستا، شپنا، فملی بیشترین معاملات را داشتند و نمادهای وثخوز، وثنو، وحافظ، وکادو، وسین بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای فنورد، غگیلا، شصدف، نوری، خزامیا بیشترین افزایش را داشتند.

پیش بینی بازار بورس فردا سه شنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۰

امروز دوشنبه ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۰، شاهد بازگشایی بازار سرمایه همراه با عرضه بودیم و شاخص کل دقایقی پس از بازگشایی به میزان ۲ هزار و ۱۰۹ واحد نسبت به روز معاملاتی گذشته افت کرد در ادامه روند معاملات عرضه شدت گرفت و شاخص را به میزان ۴ هزار و ۸۵۷ واحد منفی کرد.

و اما بازار بورس فردا سه شنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۰ چه خواهد شد؟ روند نزولی شاخص کل تا کجا ادامه دارد؟ آیا تدبیری برای بهبود این بازار اندیشه خواهد شد؟

این سوالاتی است که برای سهامداران که در این بازار متضرر شدند مطرح است و نمی دانند که سهامداری کنند و یا ضرر از این بازار خارج شوند؟

عده ای از کارشناسان بازار سرمایه معتقدند که سرمایه گذاران و سهامداران نباید شتاب زده و هیجانی رفتار کنند و به ارزش دارایی خود واقف باشند و صبوری کنند زیرا ماهیت این بازار سوددهی در دراز مدت می باشد. از این رو بهتر است که با سهامداری و کنترل هیجان خود آرامش را به این بازار بازگردانند.

تحلیل و پیش بینی این بازار از روش هایی همچون تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال خارج بوده و به نوعی این اخبار سیاسی است که روند بازار را در دست گرفته و سهامدارانی که به دلیل مذارکرات وین و ترس از کاهش قیمت دلار در صف فروش قرار می گیرند بدانند که مذاکرات وین یک شبه به نتیجه نخواهد رسید و این پروسه نیاز به زمان زیادی دارد.

اما ظاهرا برای برقراری تعادل در بازار مسئولین اقداماتی را چاره کردند. در جلسه آنلاین رئیس سازمان بورس با شرکت‌های سرمایه‌گذاری و هلدینگ‌ها، ظاهر قرار است که سازوکار هایی فراهم شود تا شرکت‌های سرمایه‌گذاری در موقعیت خرید بهتر ظاهر شوند و در سمت تقاضا به کمک بازار بشتابند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *