پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه ۱۸ آذر ماه ۹۹

پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه 18 آذر ماه 99

امروز ۱۷ آذر ۹۹ بازار متعادل بازگشایی شد و شاخص در ساعات اولیه ۷ هزار واحد مثبت را ثبت کرد اما در ادامه روند معاملات عرضه شدت گرفت و در پایان، شاخص کل بازار بورس پس از ۱۰ هزار واحد افت به ۱ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۹۲۷ واحد رسید. در ادامه این مطلب به پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه ۱۸ آذر ماه ۹۹ می پردازیم.

شاخص کل بازار بورس امروز با افت ۰.۶۷ درصدی برابر با ۱۰ هزار واحد به ۱ میلیون و ۵۱۲ هزار و ۹۲۷ واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با رشد ۷۵۸ واحدی به ۴۴۲ هزار و ۸۶۷ واحد رسید.

حجم معاملات امروز بازار سرمایه برابر است با ۲۲.627B و ارزش آن برابر است با ۲۰۴,۰۷۴.853B واحد می باشد.

پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه ۱۸ آذر ماه ۹۹

بازار سرمایه فردا ۱۸ آذر ماه ۹۹ از وضعیتی متعادل و بهتر از امروز برخوردار خواهد شد. دلیل افت شاخص بورس امروز را می توان عرضه اولیه و کبهمن در سه شنبه و عرضه اولیه بوعلی در روز چهارشنبه هفته جاری دانست.

هفته گذشته نیز در روز قبل عرضه اولیه “چخزر” پس از رشد شارپی ۴۰ هزار واحدی شاخص شاهد افت کوچک شاخص کل بودیم اما از آنجایی که نقدینگی مورد نیاز برای خرید این عرضه ها مقدار قابل توجه می باشد انتظار این افت ناچیز شاخص را داشتیم.

در ادامه به نظر کارشناسا بازار سرمایه در رابطه با وضعیت بازار بورس فردا ۱۸ آذر ماه ۹۹ می پردازیم.

مشاهده آخرین اخبار بورسی:

جزئیات عرضه اولیه “کبهمن” و بوعلی سینا

صدور مجوز افزایش سرمایه ۶۷ درصدی بیمه آرمان

توقف ۱۱ نماد و رفع گره معاملاتی نماد “وسیلام”

نظر کارشناس بازار بورس در رابطه با وضعیت بازار بورس فردا

مهدی رضایتی کارشناس بازار سرمایه در رابطه با روند معاملات بازار سرمایه تا پایان هفته گفت: به نظر می‌رسد رشد بازار سرمایه ادامه دار باشد و شاخص تا حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد برسد.

وی در رابطه با وضعیت امروز بازار بورس گفت: رشد شاخص کل از کانال ۱ میلیون ۲۰۰ تا ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد بسیار منطقی بود زیرا اکثر سهام ها بسیار ارزنده بودند اکنون مشاهده اصلاح ۱۰ درصدی برای بازار سهام طبیعی است اما اینکه فکر کنیم شاخص کل اصلاح می‌کند و به سقف‌های قبلی بازمی‌گردد محتمل نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *