از سرگیری مذاکره خرید سهام شرکت چندملیتی ریلاینس توسط آرامکو

از سرگیری مذاکره خرید سهام شرکت چندملیتی توسط آرامکو و گروه صنعتی ریلاینس

شرکت آرامکو (بزرگترین شرکت نفتی در جهان)، اقدام به از سرگیری و تداوم مذاکره شد. این مذاکره به منظور خرید ۲۰ درصد از سهام شرکت چندملیتی فعال در زمینه تبدیل نفت به مواد شیمیایی صورت گرفته است. توقف مذاکرات در گذشته به دلیل شیوع کرونا بوده است و دو شرکت آرامکو و گروه صنعتی ریلاینس قصد معامله را دارند و به همین دلیل پس از توقف مذاکرات به دلیل کرونا، مجدد این مذاکرات را از سر گرفته اند.

 آرامکو مذاکرات خرید ۲۰ درصد از سهام شرکت چند ملیتی ریلاینس را از سرگرفت

به گزارش دنیای اقتصاد و به نقل از اکونومیک تایمز:

گروه صنعتی ریلاینس و آرامکو مذاکرات برای معامله ۲۰ درصد از سهام این شرکت خوشه‌ای و چندملیتی مستقر در هند و فعال در تبدیل نفت به مواد شیمیایی را از سر گرفته‌اند. این مذاکرات به دلیل کرونا به‌صورت موقت متوقف ‌شده بود.

براساس این گزارش، هر دو شرکت قصد این معامله را دارند و آرامکو می‌خواهد بازرسی حضوری از دارایی‌های ریلاینس در هند داشته باشد.

رئیس هیات‌مدیره ریلاینس و ثروتمندترین فرد آسیا در ماه جولای به سهامداران شرکت اعلام کرد این معامله به دلیل شرایط پیش‌بینی ‌نشده در بازار انرژی و وضعیت کرونا به تاخیر افتاده است. در آگوست ۲۰۱۹، ضرب‌الاجل اولیه برای تکمیل این معامله، ماه مارس ۲۰۲۰ تعیین شد.

شرکت ریلاینس در ماه اکتبر گزارش داد: سود سه ماه منتهی به سپتامبر کاهش ۱۵ درصدی داشته و دلیل آن‌هم مشکلاتی است که کرونا ایجاد کرده است. البته درآمد خدمات ارتباط از راه دور شرکت جیو که تحت مالکیت ریلاینس است، رشد دورقمی را تجربه کرده بود.

بر اساس این گزارش، ریلاینس از سرمایه‌گذاران خواسته در کسب‌وکار خرده‌فروشی این شرکت سهمی داشته باشند و در سال‌جاری از طریق فروش سهم کسب‌ و کار دیجیتال جیو پلت‌فرم، حدود ۲۰ میلیارد دلار از سرمایه‌گذاران جهانی سرمایه جذب کرده است.

همچنین بخوانید: قیمت نفت در بازارهای جهانی افزایش یافت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *