گزارش بورس امروز شنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ + نوسان مثبت به منفی شاخص کل

گزارش بورس امروز شنبه 20 اسفند 1401 + نوسان مثبت به منفی شاخص کل
  • نگاهی به بازار بورس تهران در روزی که گذشت – شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۰

به گزارش سبدگردان هدف، در پایان معاملات بازار بورس امروز شاخص کل با نوسان مثبت یه منفی همراه شد به طوری که در شروع بازار با رشد چند هزار واحدی آغاز به کار کرد اما رفته رفته فشار فروش در بزرگان بازار شامل “فولاد، فملی، کگل، فارس” موجب افت شاخص کل شدند که در نهایت این نماگر با ۸۴۵ واحد رنگ قرمز به کار امروز خود پایان داد و در محدوده یک میلیون و ۸۱۶ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن اما در خلاف جهت همتای خود گام برداشت و با تاثیرپذیری یکسان از کل نمادهای کوچک و بزرگ بازار  ۳۶۰۷ واحد رشد کرد و به سطح ۵۴۹ هزار واحد رسید. ارزش معاملات نیز ۱۰.۲ هزار میلیارد تومان ثبت شد.

خلاصه بازار بورس امروز

عملکرد امروز شاخص ها شنبه 20 اسفند 1401

پیش بینی ۱۰ کارشناس از بورس این هفته ۲۰ الی ۲۵ اسفند

آغاز ثبت نام بدون قرعه کشی خودرو در سامانه یکپارچه اسفند ۱۴۰۱

تاثیر در شاخص:

تاثیرگذارترین نمادهای بازار امروز “فولاد، فملی، کگل، فارس” با اثر منفی بودند و “وبملت، وپاسار، وتجارت” نیز با اثر مثبت مانع از افت بیشتر نماگر اصلی تالار شیشه ای شدند. نمادهای پرتراکنش بورس “شستا، فولاد، وبملت، خزامیا، خودرو، بورس، وتجارت” بودند و در بازار فرابورس نیز “انتخاب، دی، گدنا، کرمان، فروژ، قچار، فزر” در ردیف پرتراکنش ترین نمادها قرار گرفتند.

ارزش صف های خرید و فروش

در بازار امروز ۶۸ نماد دارای صف خرید و ارزش صف های خرید ۱۸۷ میلیارد تومان بود و انرژی۳، غویتا، خپارس سنگین ترین صفوف خرید را داشتند
54 نماد نیز دارای صف فروش و ارزش صف های فروش نیز ۲۵۵ میلیارد تومان بود و سنگین ترین صفوف فروش برای خبنیان، آبین، خزامیا ثبت شد.

سرانه خرید و فروش در بازار امروز

سرانه خرید: ۲۹.۴ میلیون تومان
سرانه فروش: ۲۸.۵ میلیون تومان

بیشترین افزایش و کاهش قیمت

انرژی۳، کفپارس، ثمسکن بیشترین افزایش قیمت و
بالبر، لخزر، وتوکا بیشترین کاهش قیمت را تجربه کردند

جریان نقدینگی

در بازار امروز ۵۳۸ میلیارد تومان خروج پول حقیقی را داشتیم که بیشترین خروج پول حقیقی برای خودرو، فولاد، بپاس و بیشترین ورود پول حقیقی نیز برای بورس، وبملت، وبصادر ثبت شد.

نقشه بازار بورس امروز

نقشه بازار بورس امروز شنبه 20 اسفند 1401

اخبار مهم برای بازار امروز

از نبض بورس، مهمترین اخبار برای بازار امروز به شرح زیر بود:

۱- آخرین خبر‌ها حاکی از آن است که با وجود پیگیری‌های سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، ۳ شرکت بیش از ۱۵.۲ همت از سود سهامداران عدالت را به حساب سمات واریز نکرده‌اند تا واریز مرحله دوم سود سهام عدالت تا پایان اسفندماه امسال در هاله‌ای از ابهام قرار داشته باشد.
۲- مالک شریعتی، نماینده مجلس: بند الحاقی بودجه درباره عرضه خودرو در بورس باعث گرانی خودرو می‌شد و به همین دلیل مجلس آن را حذف کرد. الان دولت و شورای رقابت اختیار خودشان را برای عرضه خودرو در بورس دارند.
۳- نماد معاملاتی حشکوه حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۰۷ تعلیق می‌گردد.
۴- میانگین وزنی نرخ بهره بین بانکی در هفته‌ای که گذشت نسبت به هفته قبل‌تر از ۲۳.۰۹ درصد به ۲۳.۱۴ درصد رسید.
۵- معاون گروسی و تیم همراه اژانس اتمی هفته بعد به ایران سفر خواهند کرد
۶- وزیر اقتصاد گفت: با توجه به بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ نگرانی‌ها و تردید‌هایی وجود داشت که امیدواریم با قطعی شدن نرخ‌های سال آینده، اطمینان به بازار سرمایه بازگردد.
۷- ایران و عربستان توافق کردند ظرف حداکثر ۲ ماه، روابط دیپلماتیک خود را از سر گرفته و سفارتخانه‌ها و نمایندگی‌ها را بازگشایی کنند.
۸- نمایندگان مجلس، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها را موظف به پرداخت ۶۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ برای یارانه دارو کردند.
۹- نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حذف بندی از لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ با افزایش نرخ خوراک معادن و صنایع بالادستی نفت و گاز مخالفت کردند.
۱۰- برگزاری جلسات معارفه سهام شرکت ملی شیمی کشاورز برای عرضه اولیه با نماد معاملاتی شملی نشست اول: دوشنبه ۲۲ اسفندماه/ ساعت ۱۰:۳۰ و نشست دوم: سه‌شنبه ۲۳ اسفندماه / ساعت: ۱۰:۳۰.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *