سلام عرض می کنیم خدمت بورسی های عزیز و گرامی، امیدواریم که همیشه پر سود باشید. در این مطلب در خدمت شما عزیزان هستیم با موضوع “پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۰”.
خلاصه بازار بورس امروز:
شاخص کل با افت ۴۹ هزار و ۴۰۹ واحدی به ۱ میلیون و ۵۲۳ هزار و ۹۹۷ واحد رسید و شاخص هم وزن با افت ۱۳ هزار و ۱۴۱ واحدی به ۴۵۴ هزار و ۳۶۸ واحد رسید.
ارزش بازار : ۶۱,۰۷۲,۲۴۰.۸۴۶B ، ارزش معاملات : ۱۱۳,۴۲۲.۷۲۲B
حجم معاملات : ۱۳.۸۷۱B ، تعداد معاملات : ۹۷۱,۸۴۸نمادهای دحاوی، کخاک، شپاس، فنورد، نوری بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای شبندر، غگرجی، کحافظ، قثابت، کدما بیشترین افزایش را داشتند.
نمادهای پر معامله : وهامون، شبندر، مدیریت، سپید، برکت
پیش بینی بازار بورس فردا سه شنبه ۹ شهریور ۱۴۰۰
امروز دوشنبه ۸ شهریور ماه ۱۴۰۰، شاهد بازگشایی بازار بورس با عرضه بودیم و شاخص کل با افت ۴۹ هزار و ۴۰۹ واحدی و شاخص هم وزن با افت ۱۳ هزار واجدی همراه شد و بیشترین تاثیر منفی را نمادهای “فارس”، “فملی”، “فولاد” و “کگل” را بر شاخص کل داشتند.
همانطور که می دانید بازار سرمایه مدت ها بود که با روش های تحلیل قابل پیش بینی نبود اما بعد از عبور از ریسک هایی همچون ریاست جمهوری ۱۴۰۰، گمانه زنی هایی مبنی بر به بن بست رسیدن مذاکرات برجام و انتخاب اعضای کابینه دولت سیزدهم، هیجانات بازار کاسته شده و رفتار منطقی دارد و افت شاخص کل امروز بازار سرمایه اصلاحی بود که بعد از روند صعودی ۳ ماهه باید صورت میگرفت و بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران بازار سرمایه بر این باورند که روند اصلاحی کوتاه مدت بوده و ممکن است تا ۱ میلیون و ۴۸۰ هزار واحدی ادامه داشته باشد و بعد از آن به روند صعودی بازگردد.
از این رو وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه ۹ شهریور ماه ۱۴۰۰، نوسانی و افت ناچیز شاخص پیش بینی می شود.
آخرین اخبار بازار سرمایه:
افزایش ۵ تا ۶۷ درصد نرخ فروش ۱۵ محصول “دارو”
بازگشایی مثبت ۵۲ درصدی “شبندر” در بورس امروز
زمان مجمع افزایش سرمایه ۴۸۳، ۱۲۲ و ۴۱ درصدی “سمگا، دبالک، وفتخار”
شاهین احمدی، کارشناس بازار بورس نظر خود را در خصوص وضعیت امروز بازار سرمایه گفت : فضای حاکم بر دولت و ساخت مسکن ارزان و ملی باعث شده است تا برای تامین مصالح ساختمانی فشار بیشتری به شرکتهای سیمانی و میلگردی وارد کنند تا بتوانند مصالح ارزانتری را برای ساخت مسکن بخرند.
این کارشناس در ادامه افزود: انتظار می رود که در ماه های آینده مصرف برق و گاز کارخانه های مصالح ساختمانی با خرید مصالح برای ساخت مسکن از سمت دولت افزایش یابد و در شرایطی که قطعی های برق ادامه دار باشد بدیهی است که شاهد تاثیر منفی این موضوع بر گزارشهای سه ماهه پاییز و زمستان شرکت انعکاس منفی میگذارد و تولید این شرکتها را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد.
وی همچنین افزود: موضوع الزام بانکها از سمت دولت برای پرداخت تسهیلات ۲۰ درصدی برای ساخت مسکن را می توان یک عامل منفی برای بازار سهام دانست چراکه این مساله فشار زیادی را به بانکها وارد کرده است. همچنین روز گذشته نرخ بهره بین بانکی از محدوده ۱۸ درصد دوباره به ۲۲ درصد رسید و این موضوع باعث شده تا به خروج پول از بازار کمک کند و تمایل افراد را برای خرید اوراق با درآمد ثابت بیشتر کند.
شاهین احمدی در خصوص وضعیت فعلی سهم های کوچک گفت: سهم های کوچک بازار، حتی سهم های بنیادی از وضعیت خوبی برخوردار نیستند و احتمال ریزش بیشتر این سهم های وجود دارد و نمادهای بزرگ شاخصساز که از بنیاد مناسب، p/e معقول و شناوری مناسبی برخوردارند در وضعیت فعلی بازار روندهای بهتری را خواهند داشت.