امروز بازار شاهد بازگشایی بازار سرمایه با عرضه نسبی بودیم. در ۳۰ دقیقه اولیه، شاخص کل ۱ هزار و ۳۹۱ واحد افت کرد و این روند نزولی و منفی با یک شیب نسبتا تند تا پایان زمان معاملاتی ادامه داشت. در ادامه این مطلب در خدمت شما هستیم با پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱.
خلاصه بازار بورس امروز:
- شاخص کل با افت ۱۹ هزار و ۳۷۲ واحدی به ۱ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۲۹ واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با رشد ۷ هزار و ۶۹۴ واحدی به ۴۲۴ هزار و ۸۴۷ واحد رسید.
- ارزش بازار : ۶۰,۸۷۸,۲۹۵.۹۰۰B
- ارزش معاملات : ۴۹,۶۷۲.۳۱۱B
- تعداد معاملات : ۶۳۷,۳۲۷
- حجم معاملات : ۱۰.۴۵۶B
- نمادهای تماوند، ستران، فغدیر، غگلستا، ددانا بیشترین افزایش و نمادهای سخزر، وآوا، سبزوا، کلر، شگل بیشترین افزایش کاهش را داشتند.
- نمادهای پر معامله : سآبیک، اسیاتک، ددانا، شستا، خودرو
پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱
به گزارش سبدگردان هدف، امروز متاسفانه شاهد حجم زیادی عرضه در بازار سرمایه بودیم که در آخر شاخص کل را قریب به ۱۹ هزار واحد و شاخص هم وزن را ۲۰ هزار واحد نسبت به روز معاملاتی قبل منفی کرد. طی جریان معاملات امروز بازار سرمایه، نمادهای «فولاد»، «کچاد»، «وامید»، «فملی»، «کگل»، «وبملت» و «حکشتی» بیشترین تاثیر منفی را بر بازار شاخص کل داشتند.
دلیل روند نزولی بازار بورس امروز چه بود؟ وضعیت بازار بورس فردا دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱ چه می شود؟
کارشناسان و تحلیلگران بازار سرمایه بر این باورند که در شرایط فعلی که بازار در یک سردرگمی به سر می برد، پیش بینی وضعیت فردا بسیار دشوار است. آنها بر این باورند که تا زمانی که بازار به یک ثبات نسبی دست نیابد، نمی توان روند فردای آن را پیش بینی کرد.
با این حال با به حالش فشار عرضه در ساعات پایانی و حمایت شاخص در محدوده ۱ میلیون و ۵۴۰ هزار واحد، احتمال اینکه بازار بورس فردا متعادل با رشد اندک شاخص کل همراه شود زیاد است. در غیر این صورت ممکن است شاخص در هفته آتی کانال ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد را از دست دهد.
کدام شرکت ها سود سنواتی سهامداران را پرداخت کردند؟
آغاز عملیات بازارگردانی ۱۲ ماهه سهام “فغدیر”
جزئیات عرضه اولیه کایزد
محصولات “کساوه” ۵ تا ۳۰ درصد گران شد
ابراهیم سماوی، کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار بورس از بهمن ماه ۱۴۰۰ تا اوایل اردیبهشت ماه نزدیک به ۳۳ درصد رشد کرد. در اردیبهشت ماه دچار اصلاح زمانی شد.
این کارشناس بازار سرمایه در خصوص علت اصلاح اخیر بازار سرمایه گفت : در این خصوص میتوان به محقق کردن بازدهی بالای ۲۰ درصد توسط سهامداران اشاره کرد که منجر به فشار فروش در کوتاهمدت شده است. بنابراین نمیتوان انتظار داشت که بیش از ارزش ذاتی خود رشد کنند.
وی در ادامه گفت: برخی از کارشناسان بر این باورند بودند که حذف ارز ترجیحی به نفع بسیاری از شرکتهای زراعی و غذایی خواهد بود اما گزارش عملکرد تعدادی از این شرکتها، خلاف این را ثابت کرده اند.
سماوی با اشاره به از سر گیری برنامه قطعی برق گفت: برنامه قطعی برق قریب الوقوع است و این باعث کاهش تولید و در نهایت سود شرکت های تولیدی می شود. اما در کل شاخص کل در مقابل انتظارات تورمی و رشد نرخ ارز ریزش زیادی نداشته است.
این کارشناس در آخر گفت: با وجود انتظارات تورمی، میتوان به رشد متعادل کل بازار و چرخش نقدینگی بین صنایع مختلف در بلندمدت خوش بین باشیم.