امروز چهارشنبه ۲۶ خرداد ماه ۱۴۰۰ بازار سرمایه با تقاضای نسبی بازگشایی شد و شاخص کل به میزان ۸۲۵ واحد به محض بازگشایی افت کرد و در جریان معاملات افت شاخص کل به ۲ هزار و ۴۶۰ واحد نیز رسید. با ما همراه باشید در ادامه به پیش بینی وضعیت بازار بورس شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ می پردازیم.
خلاصه بازار بورس امروز:
شاخص کل با افت ۲ هزار و ۴۶۰ واحدی به ۱ میلیون و ۱۴۷ هزار و ۶۶۹ واحد رسید و شاخص هم وزن با افت ۲ هزار و ۷۸۶ واحدی به ۳۷۰ هزار و ۵۸۵ واحد رسید.
ارزش بازار : ۴۵,۸۱۳,۵۵۵.۸۷۱B ، ارزش معاملات : ۵۸,۱۵۹.۷۷۷B
حجم معاملات : ۲۲.۲۹۹B ، تعداد معاملات : ۳.۰۳۲Mنمادهای پدرخش، قصفها، قشیر، قمرو، فولای بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای پیزد، زدشت، بنو، شاملا، سمتاز بیشترین افزایش را داشتند.
نمادهای پر معامله : ومدیر، فتوسا، غکورش، فگستر، رافزا
پیش بینی وضعیت بازار بورس شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
وضعیت بازار بورس شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، متعادل پیش بینی می شود و انتظار می رود پس از اعلام نتایج ریاست جمهوری، از حجم هیجان موجود در بازار کاسته و بازار متعادل شود.
پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه در صفحه اینستاگرام خود، نظر خود را در خصوص وضعیت بازار سرمایه در روزهای آتی چنین بیان کرد: روند بازار سرمایه مجددا در حال تکرار است و چند هفته به همین شکل (اول هفته منفی و دو روز مثبت) پیش خواهد رفت.
مشاهده آخرین اخبار بازار سرمایه:
گزارش بازار بورس امروز ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
زمان و محل مجمع ۹ شرکت بورسی در تیر ۱۴۰۰
موافقت مشروط فرابورس با پذیرش سهام تامین سرمایه دماوند (تماوند) در بازار دوم
سلمان نصیرزاده کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه مشکل اصلی بازار بورس، تضاد منافع در ساختار اقتصادی می باشد، گفت : نیازی به تزریق منابع در بازار نیست بلکه سیاست گذاران باید در قوانین ثبات برقرار کنند به طور کلی تسهیل در قوانین و از میان برداشتن موانع در بورس موثرترین راهی است که باید شکل بگیرد.
وی در ادامه افزود: نقدشوندگی که مهمترین شاخصه بازار سرمایه است با تعدیل در حجم مبنا و دامنه نوسان، احیا می شود و شرکتها به انتشار به موقع صورتهای مالی و گزارشات ماهانه به صورت مستمر باعث ایجاد شفافیت در بازار می شود.
نصیرزاده در خصوص دخالت دولت در بازار سرمایه گفت : یکی از ویژگی های بازار سرمایه، شفافیت آن است و از آنجایی که دولت خودش در این بازار ذینفع بوده، با دخالت باعث ار بین رفتن این شفافیت می شود و در حال حاضر مشکل اصلی این بازار تضاد منافع می باشد و تا زمانی که تضاد منافع در ساختار اقتصادی تعدیل نشود اصلاحاتی را نخواهیم داشت.
این کارشناس بازار سرمایه در آخر اضافه کرد: دولت در زمانیکه بازار سرمایه ملتهب است می تواند در بازار بورس دخالت کند و با ایجاد ساز و کارهایی از جریان پول و سهامداران حمایت کند نه اینکه با وعده وعید های دروغین، شرایط بازار را سخت تر کند.