با عرض سلام و ادب خدمت همه همراهان عزیز سایت سبندگردان هدف، در این مطلب با بررسی وضعیت امروز بازار بورس و نظرات کارشناسان به پیش بینی بازار بورس فردا سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ می پردازیم.
خلاصه بازار بورس امروز:
- شاخص کل با افت ۱۴ هزار و ۱۳۸ واحدی به ۱ میلیون و ۱۷۴ هزار و ۶۷۳ واحد رسید و شاخص هم وزن با افت ۴ هزار و ۱۳۵ واحدی به ۴۰۶ هرار و ۵۷۵ واحد رسید.
- ارزش بازار : ۴۶,۹۳۰,۱۶۶.۴۰۷B ، ارزش معاملات : ۳۳,۰۰۶.۱۴۳B
حجم معاملات : ۴.۷۶۷B ، تعداد معاملات : ۳۴۲,۷۷۴- نمادهای وبرق، سدور، حفارس، کسرام، غالبر بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای فنورد، شصدف، خعمرا، فگستر، آریان بیشترین افزایش را داشتند.
- نمادهای پر معامله : خساپا، خودرو، کزغال، فملی، فگستر
پیش بینی بازار بورس فردا سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰
امروز دوشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ بازار سرمایه با عرضه بازگشایی شد با اینکه در ابتدای بازگشایی تقاضای زیادی در بازار مشاهده نشد اما در جریان معاملات امروز شاخص کل به میزان ۱۴ هزار و ۱۳۸ واحد نسبت به روز معاملاتی قبل افت کرد.
البته پیش بینی می شد که پس از بازگشت دامنه نوسان، شاخص کل کمی افت کند زیرا بسیاری از سهامداران که به دلیل دامنه نوسان نا متقارن و کاهش نقدینگی نتوانستند نقد شوند اکنون از بازار خارج می شوند و بعد بازار بورس راه طبیعی خود را ادامه خواهد داد.
- جدیدترین اخبار بازار سرمایه :
- واریز ۵۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی به بورس
- سهامداران “شتران” بخوانند/ اقدامات توسعه ای و عرضه ۱۰ محصول
- عرضه و پذیره نویسی اوراق مالی اسلامی از هفته اول خرداد ماه ۱۴۰۰
نیما آزادی، کارشناس بازار سرمایه نظر خود را درباره ادامه روند بازار سرمایه چنین بیان نمود: وضعیت کنونی بازاز سرمایه در خصوص چند روز گذشته بهتر بوده و نسبتا نرخ دلار نیز ثابت شده و قیمت های جهانی نیز با روند صعودی همراه می باشد.
این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اضافه کرد: گروه های فلزی، معدی و فولادی با رشد قیمت های جهانی رشد کرده و از وضعیت بهتری برخوردار می باشند اما مساله اساسی و اصلی بازار، ۴۰۰ سهمی است که در صف فروش قفلاند و باید جور نقدشوندگی بازار را ۱۰۰ تا ۱۲۰ نماد شاخصساز بکشند که معاملات مثبتی دارند.
نیما آزادی در خصوص صف های فروش بازار سرمایه گفت: وضعیت بازار تا زمانیکه برخی نمادها قفل صف فروش هستند، تغییر نخواهد کرد و تنها چاره برای حل این مساله تزریق نقدینگی از سوی نهاد ناظر یا اقدام سهامدار عمده این سهمها می باشد.
وی در پایان افزود: سیاست بازار در شرایط فعلی نوسانگیری با سودهای کم می باشد و رشد قیمت کامودیتیها در بازارهای جهانی تنها فاکتور اثرگذار بر بازار که موثر هم واقع شد و زمانی نقدینگی مورد نیاز بازار را تامین و تغییر اساسی در بازار حاصل می شود که تقاضا وارد بازار شود.