امروز یکشنبه ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۰ بازار بورس با تقاضا بازگشایی شد و در ابتدا شاخص کل به میزان ۶ هزار و ۸۰۰ واحد رشد داشت اما در ادامه عرضه افزایش یافت و باعث افت ۱ هزار و ۳۹۶ واحدی شاخص کل شد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید به پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ می پردازیم.
خلاصه عملکرد بازار بورس امروز:
شاخص کل با افت یک هزار و ۳۹۴ واحدی به ۱۴ میلیون و ۴۳۶ هزار و ۶۷ واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با افت ۳ هزار و ۸۶۸ واحدی به ۳۹۸ هزار و ۳۰۲ واحدی رسید.
ارزش بازار : ۵۷,۷۰۵,۰۹۷.۷۰۴B ، ارزش معاملات : ۴۴,۲۷۶.۲۹۰B
تعداد معاملات : ۵۸۰,۵۴۳ ، حجم معاملات : ۵.۹۲۱Bنمادهای توسن، شستا، شپنا، فملی، دی بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای حکشتی، دلقما، شفارس، پدرخش، شسینا بیشترین افزایش را داشتند.
نمادهای پر معامله : توسن، شستا، شپنا، فملی، دی
پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰
به گزارش سبدگردان هدف، امروز بازار بورس با تقاضا بازگشایی شد و در ابتدا شاخص کل به میزان ۶ هزار و ۸۰۰ واحد رشد داشت اما در ادامه عرضه افزایش یافت و باعث افت ۱ هزار و ۳۹۶ واحدی شاخص کل و افت ۳ هزار و ۸۶۸ واحدی شاخص هم وزن شد.
طی جریان معاملات امروز بازار سرمایه نمادهای “شپنا”، “حکشتی” و “خودرو” بیشترین تاثیر منفی و نمادهای “فملی”، “شستا” و “شپدیس” بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
بازار بورس امروز با یک روند نوسانی همراه بود که البته تحلیلگران آن را طبیعی و منتطقی تلقی کردند و معتقدند که این روند کوتاه مدت بوده و بورس فردا ۲۶ مهر ۱۴۰۰ با روند متعادل تری همراه خواهد شد.
تکمیل پرونده افزایش سرمایه “غچین”
شفاف سازی “شراز” درباره افزایش سرمایه ۹۷۰ درصدی
افزایش سرمایه ۵۰۴ درصدی “وهنر”
شفافسازی “شپنا” درخصوص وضعیت تحویل و فروش ۱۶ محصول
ایمان رئیسی کارشناس بازار سرمایه در خصوص وضعیت کنونی بازار سرمایه گفت: دلایل رشد بازار سرمایه بسیار بیشتر از افت و ریزش آن می باشد و دلیل رفتار هیجانی امروز را می توان فروش اوراق دولتی و صحبتهای پیرامون مذاکرات دانست.
این کارشناس در ادامه گفت: گزارشهای شش ماهه شرکت ها و همچنین فروش فوقالعاده آنها می تواند دلیل منطقی برای ایجاد تحرکات مثبت در بازار بورس باشد. اما هیجان در بازار به اندازه ای بالاست که بیشتر سهم ها با هم رشد یا افت میکنند. در حال حاضر فروش اوراق دولتی میتواند با فروش برخی داراییها از جمله سهام شرکتهای دولتی و یا داراییهای غیرمولد کاهش یابد.
وی در پایان گفت: در کل به نظر می رسد با فروش بیشتر نفت دولت سعی در مهار تورم و کنترل نقدینگی دارد و از این رو بازار در یک چرخه نوسانی قرار میگیرد که یا باید با دید بلند مدت به این بازار نگاه کرد و یا توانایی خرید و فروش نوسانی را داشت.