ضمن عرض تبریک به مناسبت عید سعید فطر، در این مطلب همراه شما دوستان گرامی هستیم با موضوع پیش بینی وضعیت بازار بورس شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰. امروز چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، شاهد بازگشایی بازار بورس با تقاضا بودیم اما رشد شاخص کل، همچون روز گذشته مقدار قابل توجهی نبود.
خلاصه بازار بورس امروز :
شاخص کل با رشد ۴ هزار و ۴۷۲ واحدی به ۱ میلیون و ۱۸۴ هزار واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با افت ۱۳۸۴ واحدی به ۴۱۷ هزار و ۸۷۰ واحد رسید.
ارزش بازار : ۴۷,۳۲۶,۵۷۶.۲۱۰B ، ارزش معاملات : ۴۱,۹۸۳.۶۰۷B
حجم معاملات : ۴.۷۹۹B ، تعداد معاملات : ۴۵۶,۱۲۴نمادهای قصفها، ثزاگرس، وثخوز، بمیلا، ورازی بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای شغدیر، غگیلا، شصدف، فنوال، سدشت بیشترین افزایش را.
نمادهای پر معامله : خساپا، شپنا، خودرو، برکت، کرمان
پیش بینی وضعیت بازار بورس شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰
با توجه به رشد ۲۲ هزار واحدی شاخص کل در روز گذشته انتظار می رفت امروز هم شاهد رشد خوبی از شاخص کل باشیم که متاسفانه اینطور نشد و شاخص کل به رشد ۴ هزار و ۴۷۲ واحدی به کار خود پایان داد. در شرایط فعلی عوامل بسیاری می توان در روند و نوسانی بودن شاخص کل دخیل دانست که از جمله آنها می تواند انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باشد.
برخی از کارشناسان بازار سرمایه معتقد اند که تا پیش از انتخابات ۱۴۰۰، نمی توان هیچ روند مثبت و صعودی را پایدار دانست و از سوی دیگر برای تغییر رویه بازار، نیاز است که در پارامتر های اصلی بازار تغییراتی مشاهده شود که تا کنون صورت نگرفته است. به همین دلیل نمی توان به طور قطع وضعیت بازار بورس شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ را مثبت و صعودی پیش بینی کرد.
- مشاهده آخرین اخبار بازار سرمایه:
- سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه “ورازی، ودی، پخش” را صادر کرد
- “وتجارت” از عدم حصول نتیجه عرضه بلوکی سهام “بجهرم و فولاد” خبر داد
- طرح ۱۳ پیشنهاد جهت رفع ابهامات مجامع شرکت های استانی سهام عدالت
مصطفی محبی مجد، کارشناس بازار سرمایه در خصوص وضعیت بازار بورس در روزهای آتی گفت: در حال حاضر عملکرد شرکتها و وضعیت نمادها در وضعیت فعلی بازار تغییری نکرده است و دلیل آنها عملکرد وضعیف شرکتها نیست بلکه شرکت ها صورتهای مالی و عملکرد خوبی دارند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت : روندهای مثبتی که شاخص کل مشاهده می کنیم را نمی توان ماندگار دانست زیرا فعلا در پارامتر های اصلی بازار تغییری مشاهده نشد است و این بازار برای رسیدن به تعادل و صعود تشنه نقدینگی می باشد که هنوز ورود نقدینگی از سمت سرمایهگذاران و صندوق توسعه به بازار تزریق نشده است و امید به تعادل در بازار وجود ندارد.
محبی مجد در خصوص وضعیت فعلی بازار سرمایه گفت: رفتار بازار سرمایه پیش از انتخابات ریاست جمهوری را می توان نوسانی پیش بینی کرد و در ۹ ماه اخیر شاهد تصمیم گیری های نابجا در خصوص این بازار بودیم که نه تنها شرایط را بهتر نکرد بلکه سخت تر هم کرد. درست است که شاخص کل با اینکه اکنون در کانال ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی قرار گرفته، نسبت به سالهای گذشته رشد ۵۰ درصدی را داشته است اما بازار به دلیل تصمیمهای نادرست، اصلاح و ریزش در کوتاه مدت عمده نمادها، دست به عصاتر از گذشته عمل میکنند و رویکرد محافظه کارانه در بازار غالب شده است.