امروز شاهد بازگشایی بازار سرمایه همراه با عرضه بودیم، هر چند که در لحظه بازگشایی عرضه زیادی مشاهده نشد و شاخص فقط ۳۵۶ واحد نسبت به روز معاملاتی قبل افت کرد اما در ادامه جریان معاملات عرضه شدت گرفت و شاخص کل به میزان ۳ هزار و ۶۶۵ واحد افت کرد. ادامه این مطلب جهت مطالعه پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ دنبال نمایید.
خلاصه بازار بورس امروز :
شاخص کل با افت ۳ هزار و ۶۶۵ واحدی به ۱ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۲۹۰ واحد رسید و شاخص هم وزن نیز با افت ۱ هزار و ۲۲۰ واحدی به ۳۷۷ هزار و ۲۳۳ واحد رسید.
ارزش بازار : ۴۵,۵۶۴,۰۸۵.۲۴۲B ، ارزش معاملات : ۲۹,۵۳۲.۳۶۱B
حجم معاملات : ۵.۰۹۲B ، تعداد معاملات : ۳۹۱,۳۰۸نمادهای واحصا، لکما، خمحور، زکشت ،غشصفا بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای وسکاب، دتماد، غفارس، ساوه، غگل بیشترین افزایش را داشتند.
نمادهای پر معامله : فگستر، غکورش، ولکار ،خودرو ،خپارس
پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
به گزارش سبدگردان هدف، امروز شاهد بازگشایی بازار سرمایه همراه با عرضه بودیم، هر چند که در لحظه بازگشایی عرضه زیادی مشاهده نشد و شاخص فقط ۳۵۶ واحد نسبت به روز معاملاتی قبل افت کرد اما در ادامه جریان معاملات عرضه شدت گرفت و شاخص کل به میزان ۳ هزار و ۶۶۵ واحد افت کرد و سه نماد «فارس»، «تاپیکو» و «رمپنا» بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند.
انتظار می رود وضعیت بازار بورس فردا دوشنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۰ متعادل تر باشد و از حجم عرضه کاسته شود.
عده ای از تحلیلگران بازار سرمایه بر این باورند که بازار در شرایط فعلی، نقدشوندگی ندارد و بسیاری از سهم ها قفل صف فروش هستند و باید برای متعادل کردن جو بازار، در وهله اول باید نقدشوندگی در این بازار احیا شود.
مشاهده آخرین اخبار بازار سرمایه:
شاخص کل بازار سرمایه ۱۵۵ هزار واحد نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۰ افت کرد
دژپسند: افزایش نرخ بهره بینبانکی دلیل ریزش بورس است!
زمان ثبتنام یارانه جدید + شرایط و روش ثبتنام
برخی از کارشناسان بازار سرمایه احتمال می دهند، سهم هایی که اکنون قفل صف فروشند و افت قیمتی زیادی را تجربه کردند، پس از انتخابات و استیبل شدن شرایط و کاهش ریسک های سیاسی، از وضعیت بهتری برخوردار باشند.
از سوی دیگر وزیر اقتصاد، فرهاد دژپسند در روز های پایانی دولت اقای روحانی در خصوص ریزش بازار سرمایه می گوید: یکی از دلایل اصلی افت بازار سرمایه، افزایش نرخ سود بین بانکی بوده که من با این اقدام به شدت مخالف بودم و از طرفی بانک مرکزی در خصوص انتقال ۱ درصد از صندوق توسعه ملی مقاومت سختی نشان داد در حالیکه این قانون در سال ۹۴ تصویب شده و از ان سال تا کنون باید ۵۱۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار سرمایه واریز میشد که مقاومتهای بانک مرکزی باعث تاخیر در اجرای آن شد.
این مقام مسئول سرمایه گذاران بازار سرمایه را ابتدا به مطالعه و سپس به معامله توصیه کرد و گفت: بازار سرمایه نوسان دارد و افراد باید ریسکپذیر باشند.