پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰

با عرض سلام و احترام خدمت مخاطبان عزیز و گرامی، سبدگردان هدف، امیدواریم که در این روز خونین بازار سرمایه، سبد و پرتفوی شما عزیزان سبز بوده باشه. با ما همراه باشید تا در ادامه این مطلب با توجه به نظر تحلیلگران بازار سرمایه، به پیش بینی وضعیت بورس فردا دوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰ می پردازیم.

خلاصه بازار بورس امروز:

شاخص کل با افت ۳۵ هزار و ۳۵۰ واحدی به ۱ میلیون و ۳۴۰ هزار و ۳۱۹ واحد رسید و شاخص هم وزن با افت ۱۰ هزار و ۴۴۴ واحدی به ۳۵۹ هزار و ۹۷۹ واحد رسید.

ارزش بازار : ۵۳,۵۲۰,۸۸۳.064B ، ارزش معاملات : ۳۸,۹۶۳.035B
تعداد معاملات : ۴۱۱,۴۶۱ ، حجم معاملات : ۶.103B

نمادهای کساپا، هرمز، شرانل، فلات، غدام بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای غصینو، وثخوز، غویتا، کباده، ودی بیشترین افزایش را داشتند.

نمادهای پر معامله : فسبزوار، فجهان، فولاد، توسن، کیمیاتک

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۰

به گزارش سبدگردان هدف، امروز یکشنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۰ شاهد بازگشایی متعادل بازار سرمایه بودیم و در ابتدای بازگشایی عرضه و یا تقاضای زیادی مشاهده نشد، اما رفته رفته عرضه در بازار افزایش یافت و شاخص کل با افت ۳۵ هزار و ۳۵۰ واحدی و شاخص هم وزن با افت ۱۰ هزار و ۴۴۴ واحدی همراه شد.

طی جریان معاملات امروز بازار سرمایه، بیشترین تاثیر منفی را نمادهای “فولاد”، “فملی”، “پارسان”، “وغدیر”، “شپدیس”، “کگل” و “تاپیکو” بر شاخص کل داشتند.

از دلایل ریزش بازار بورس در روز های اخیر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  انتشار و فروش اوراق دولتی در شهریور ماه
  • عملی نشدن وعده های دولت در خصوص بازار سرمایه
  • عرضه‌های اولیه صورت گرفته و پذیره‌نویسی‌های اخیر
  • کمبود نقدینگی و بی‌اعتمادی سهامداران

و اما بازار بورس فردا ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۰ چه خواهد شد؟ بازار سرمایه به شدت بی رمق بوده و با توجه به ارزنده بودن اکثر سهم ها، تحرک مثبتی مشاهده نمی شود و نمی توان پیش بینی دقیق در خصوص بازار بورس فردا ۱۰ آبان ۱۴۰۰ ارائه کرد.

“بورس” پیش بینی سود هر سهم در سه سناریو اعلام کرد
توضیح ولکار (لیزینگ کار آفرین) درباره کاهش سود خالص ۶ ماهه
شفافسازی “دهدشت” درباره ثبت دادخواست ابطال افزایش سرمایه گچساران
“بورس” پیش بینی سود هر سهم در سه سناریو اعلام کرد

محمد خبری‌زاد، کارشناس بازار سرمایه، دلیل بلاتکلیفی بازار سرمایه را اینگونه بیان کرد: دو دلیل کمبود نقدینگی و بی‌اعتمادی از عوامل عمده در جا زدن بازار هستند.

وی با اشاره به کمبود نقدینگی در بازار سرمایه و عدم ورود پول هوشمند گفت: روند استفاده دولت و بانک مرکزی از بازار سرمایه به عنوان یک بنگاه تامین مالی، عرضه‌های اولیه صورت گرفته و پذیره‌نویسی‌های اخیر،  انتشار و فروش اوراق دولتی در شهریور ماه را می توان دلیل اصلی بی پولی بازار سرمایه دانست.

خبری زاده در ادامه گفت: با وجود ارزندگی بازار سرمایه، بی اعتمادی سهامداران باعث ادامه دار شدن روند نزولی و منفی بازار سرمایه شده است.

وی در پایان گفت: تغییراتی که در نرخ بهره بین‌بانکی و نرخ بهره اوراق با درآمد ثابت رخ داده در ادامه سیاست‌های قبلی دولت بوده که شرایط بازار را نسبت به قبل سخت تر کرده است. وضعیت این روزهای بازار نشان می‌دهد، دولتمردان بعد از انتخابات کاملا بازار سرمایه را به حال خود رها کرده اند و بازار سرمایه از اولویت آنها خارج شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *