سلام و درود به دوستان همیشگی سبدگردان هدف، امیدواریم که طاعات و عباداتتون مورد قبول حق واقع شود. در این بخش خبری همراه شما عزیزان هستیم با پیش بینی وضعیت بازار بورس شنبه چهارم اردیبهشت ۱۴۰۰.
خلاصه بازار بورس امروز:
شاخص کل با ۱۲ هزار و ۵۲۷ واحد افت نسبت به روز معاملاتی به ۱ میلیون و ۲۰۷ هزار و ۶۲ واحد رسید. شاخص هم وزن با افت هزار و ۶۱۲ واحدی به ۴۳۰ هزار و ۷۱ رسید.
ارزش بازار : ۴۸,۱۹۳,۲۶۳.۱۰۳B ، ارزش معاملات : ۳۹,۰۱۹.۶۷۶B
حجم معاملات : ۵.۵۲۸B، تعداد معاملات : ۲۳۷,۹۷۱نمادهای شیران، ثزاگرس، وثنو، بمیلا، دجابر بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای غگیلا، شصدف، سدشت، ساراب، سمتاز بیشترین افزایش را داشتند.
نمادهای پر معامله : فملی، بوعلی، اپال، سیتا، شستا
پیش بینی وضعیت بازار بورس شنبه چهارم اردیبهشت ۱۴۰۰
امروز چهارشنبه یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، شاهد بازگشایی بازار سرمایه با عرضه بودیم. حجم عرضه در ابتدای بازگشایی زیاد نبود اما در ادامه روند معاملات، عرضه شدت گرفت و باعث ریزش ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحدی شاخص شد و سه نماد فارس، فملی و فولاد بیشترین تاثیر منفی را در شاخص کل بورس داشتند.
عده ای از تحلیلگران بازار سرمایه معتقد بودند که امروز یکم اردیبهشت ماه، با تغییر دامنه نوسان بورس، شرایط کمی بهتر و بازار متعادل شود، که اینطور نشد و اکنون آینده این بازار را نمی توان با روش های تحلیل پیش بینی کرد.
نیاز اصلی این بازار بی اعتمادی است نه برگزاری جلسات پی در پی و تصمیم گیری ها بی اثر. متولیانی که سال گذشته همین موقع مردم را به بورس دعوت کردند و گفتن این بازار امن ترین بازار برای سرمایه گذاری است اکنون باید فکری به حال این سهامداران متضرر و بازار یکپارچه قرمز کنند.
- مشاهده آخرین اخبار بازار سرمایه :
- معایب و مزایای معاملات الگوریتمی از دید چند کارشناس بازار سرمایه
- “ولشرق” پیشنهاد افزایش سرمایه ۲۳۳ درصدی از محل مطالبات و آورده داد
- رشد ۱۰ درصدی تولید گندله ۱۱ شرکت بزرگ معدنی بورسی و غیربورسی
پیمان حدادی کارشناس بازار سرمایه نظر خود را در خصوص آینده بازار بورس چنین اعلام کرد: با وجود سیگنال های مثبت برای بازار بورس من جمله رشد قیمت بازارهای جهانی، قرار گرفتن قیمت اکثر سهم ها در کف قیمتی، بازار هیچ واکنش مثبتی نشان نمی دهد و همچنان آن جو هیجانی در بازار وجود دارد. شاید دلیل این رفتار هیجانی و شتابزده، برجام و مذاکرات وین و بی اعتمادی سهامداران باشد و جز آن دلیلی برای ریزش وجود ندارد.
وی با اشاره به تصمیمات اخبر مسئولین اشاره کرد و گفت : نیاز بازار تغییر دامنه نوسان نیست بلکه کمبود نقدینگی می باشد و تا تزریق نقدینگی در بازار شکل نگیرد و چرخش پول در بازار پایین باشد، تحرکی در بازار دیده نمیشود و اگر اقدامی موثر و کارشناسانه انجام نشود، همین شرایط و روند فعلی در بازار ادامه دارد.
وی با اشاره به اعتراضات سهامداران گفت : امروز چهارشنبه یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰، شاهد اعتراضات سهامداران در تهران و برخی سهامداران بودیم و می توان گفت که اگر این اعتراضات ادامه دار شود نتیجه خوبی برای بازار سهام ندارد.
چرا اعتراضات نمیتواند تاثیر مثبت در بازار نداشته باشد در حالیکه مردم فقط از کسانیکه دعوت به بورس کردند مطالبه بحق و قانونی دارند . ما از قید پولمان گذشتیم و فقط به فکر باز پرداخت وامهایی هستیم که از بانکها جهت بورس گرفته ایم . اینکه پواهایمان آب شود و ما هیچ اعتراضی نداشته باشیم . نظر شماست . اتفاقا به نظر من مردم همه شهر ها باید این راه را ادامه دهند تا دعوت کنندگان به بورس هم متحمل هزینه درست شدن بازار را بپردازند . سهامی که با منت و کد ملی به مردم فروخته شده چرا نباید دولت حاضر به خرید آن در قیمت فروخته شده نباشد.
مابه دولت اعتمادکردیم ولی اشتباه کردیم فقط به پولمون برسیم ،توبه کردیم دیگه اعتمادنکنیم