هفته ی پایانی آبان ماه برای بازار سهام چندان خوشایند نبود. حاصل کار نماگر اصلی تالار شیشه ای در یک ماه گذشته، عقب نشینی ۱۲ هزار واحدی بود. در این مدت وضعیت و شرایط معاملاتی سهم های کوچک و متوسط بازار به نسبت از سهم های شاخص بهتر بود. مهمترین خبر در روز پایانی آبان نیز تقدیم بودجه سال ۱۴۰۳ به مجلس بود که بازار واکنشی خنثی به آن داشت. اما در رابطه با وضعیت شاخص در آخرین روز هفته این گونه می توان گفت که بازار در این چند روز تمام توجه خود را به سمت مجلس و بودجه بندی سال ۱۴۰۳ معطوف کرده است تا ببیند که دولتی ها برای بورسی ها چه برنامه ای دارند، اما به نظر می رسد وضعیت معاملات در بازار نسبت به قبل بهتر شده، اگرچه این حرکت به سمت صعود به حالت حرکت لاکپشتی است اما امیدواری را در دل برخی معاملهگران تقویت کرده است. اما می خواهیم بدانیم در آخرین روز هفته و در آخرین ماه پاییز ۱۴۰۲ وضعیت بازار سهام و روند حرکتی شاخص کل به کدام سمت خواهد بود؟
پیش بینی بورس امروز چهارشنبه اول آذر ۱۴۰۲/ آیا در آخرین ماه پاییز بازار سهام روند صعودی و مثبت خواهد داشت؟
به گزارش سبدگردان هدف در رابطه با پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۱ آذر ۱۴۰۲ این گونه باید گفت که در پایان معاملات روز سهشنبه، دماسنج اصلی تالار شیشهای با رشد ۰.۱۱ درصدی (معادل دو هزار و ۱۲۷ واحد از ارتفاع این شاخص) در سطح دو میلیون و ۲۰ هزار و ۹۱۵ واحدی قرار گرفت.
مهمترین خبر در روز پایانی آبان نیز تقدیم بودجه سال ۱۴۰۳ به مجلس بود که بازار واکنشی خنثی به آن داشت، اما لایحه بودجه تا تبدیل شدن به قانون بودجه ۱۴۰۳ فعلا فاصله دارد و از امروز می توان در انتظار واکنش بازار سهام به بودجه باشیم.
معامله گران امروز در حالی به استقبال معاملات خواهند رفت که روز گذشته شاخص کل بورس پس از ۵ روز رشد کرد.
شاخص با جلوداری نمادهای شستا، اخابر، نوری و شپنا رشد کرد. همچنین دیروز برای دومین روز پول حقیقی به بورس وارد شد که رقم آن ۱۷۵ میلیارد تومان بود. نمادهای چکاپا، خبنیان، دسبحا، اخابر و وساخت بیشترین ورود سرمایه بازار را داشتند.
اما روز گذشته ارزش معاملات خرد پایین تر از ارزش معاملات روز دوشنبه قرار گرفت. تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوقهای سهامی) در روز سهشنبه را سه هزار و ۹۹۸ میلیارد تومان نشان میداد.
پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۱ آذر ماه ۱۴۰۲
خبر افزایش نرخ تسعیر ارز می تواند یک سیگنال مثبت برای شرکت های صادراتمحور و وابسته به ارز باشد به شرط آنکه بدهی ارزی کمی داشته باشند یا اصلا بدهی نداشته باشند. از این رو خروج پول از صندوق های درآمد ثابت و حرکت آنها به بازار سهام می تواند موجب افزایش نقدینگی در بازار شود. اگرچه میزان این پول بسیار کم است اما باز هم یک عامل برای حرکت بازار به سمت صعود تلقی می شود.
با تمام اتفاقات و شرایطی که گفته شد به نظر می رسد وضعیت معاملات در بازار نسبت به قبل بهتر شده، اگرچه این حرکت به سمت صعود به حالت حرکت لاکپشتی است اما امیدواری را در دل برخی معاملهگران تقویت کرده است.
برای مطالعه بیشتر:
پیش بینی روند بورس در آذرماه ۱۴۰۲/ چالش های ماه آینده و سهم های جذاب