امروز شاهد بازگشایی بازار بورس با تقاضا بودیم و خوشبختانه با رشد ۳ هزار و ۴۹ واحدی شاخص هم وزن می توان دریافت که سهم های کوچک نیز از وضعیت خوبی برخوردار می باشند. جهت مطالعه پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۰ را مشاهده نمایید.
خلاصه بازار بورس امروز
شاخص کل با رشد ۱۹ هزار و ۷۷ واحدی به ۱ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۳۲۲ واحدی رسید و شاخص هم وزن نیز با رشد ۳ هزار و ۴۹ واحدی به ۴۰۰ هزار و ۶۴۹ واحد رسید.
ارزش بازار : ۵۱,۴۵۹,۷۷۹.۸۱۹B ، ارزش معاملات : ۵۸,۷۹۲.۱۲۲B
حجم معاملات : ۷.۵۹۳B ، تعداد معاملات : ۹۱۷,۷۵۳نمادهای خفولا، وسکرشا، قشهد، قلرستف، حآسا بیشترین کاهش را داشتند و نمادهای کالا، خاور، تکشا، غگز، شصدف
نمادهای پر معامله : ولکار، ومدیر، لطیف، شستا، فتوسا
پیش بینی وضعیت بازار بورس فردا سه شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۰
به گزارش سبدگردان هدف، بازار بورس امروز دوشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۰ با تقاضا بازگشایی شد و خوشبختانه با رشد ۳ هزار و ۴۹ واحدی شاخص هم وزن می توان دریافت که سهم های کوچک نیز از وضعیت خوبی برخوردار می باشند و شاخص کل نیز با رشد ۱۹ هزار و ۷۷ واحدی وارد کانال ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی شد. از نمادهای موثر بر رشد شاخص کل امروز می توان به نمادهای “فولاد” ، “کگل” ، “پارسان” و “فارس” اشاره کرد.
انتشار گزارشات شرکت ها، کاهش نرخ سود بین بانکی را می توان عامل رشد قابل توجه دیروز و امروز بازار سرمایه دانست هر چند که سیگنال های منفی متحمل بر بازار سرمایه (ابلاغیه دولت به شرکت های فولادی و سیمانی و درگیری های گروهک های تروریستی طالبان در مرز افغانستان)، انتظار می رود در روزهای اخیر اصلاح موقتی را شاهد باشیم و مجددا روند صعودی آغاز شود.
مشاهده آخرین اخبار بازار سرمایه:
گزارش بازار بورس امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۰
ورود نقدینگی به بورس با کاهش نرخ سود بین بانکی
سود نقدی “اروند، وملی و غشهد” در مجمع چقدر بود؟
محمد خبریزاده کارشناس بازار سرمایه در خصوص تاثیر گزارشات شرکت های بورسی گفت: به دلیل رشد قیمت دلار، شرکت های بورسی رشد خوبی را در سال گذشته تجربه کردند و متاثر از افزایش قیمت کامودیتیها و قیمتهای داخلی عمده این شرکتها از این وضعیت منتفع شدند.
این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به گروه های پتروشیمی گفت: تمامی نرخ هایی محصولات پایه پتروشیمی که در گزارشات اخیر این شرکت ها منتشر شده به به شرکت پالایش و پخش بستگی دارد و با توجه به اینکه بازار سرمایه به سمت فضای تحلیلی متمایل شده است اما فعلا به دلیل آنکه نرخ خوراک این شرکتها را هر سه ماه یکبار اعلام میکنند، گزارشات ۱۲ ماهه پالایشها منتشر نشده است و در صورتیکه این نرخها را هر ماه پالایش و پخش منتشر کند، انتظار می رود که قدرت تحلیل بازار هم افزایش پیدا کند.