پیش بینی وضعیت بورس فردا شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۱

در پایان معاملات بازار بورس روز چهارشنبه گذشته شاخص کل با بیشترین تاثیر مثبت سه نماد “فارس، فولاد، فملی” با رشد ۱۸۲۹۲ واحد همراه شد و در محدوده یک میلیون و ۴۷۲ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز با تاثیرپذیری یکسان از کل نمادهای کوچک و بزرگ بازار ۳۶۷۵ واحد به رنگ سبز درآمد و به سطح ۴۳۳ هزار واحد رسید. ارزش معاملات نیز ۷.۲ هزار میلیارد تومان ثبت شد. اما روند معاملات بورس فردا چگونه خواهد بود؟ آیا بازار مثبت است؟ در ادامه با پیش بینی وضعیت بورس فردا شنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۱ همراه باشید.

خلاصه بازار روز چهارشنبه:

شاخص کل: ۱,۴۷۲,۷۶۰.۵۳ ۱۸۲۹۲.۸۴
شاخص کل (هم وزن): ۴۳۳,۷۶۳.۴۸ ۳۶۷۵.۱۱
ارزش بازار: ۵۴,۵۰۴,۸۱۵.728B
تعداد معاملات۴۵۶,۸۰۲
ارزش معاملات: ۷۲,۰۵۵.659B
حجم معاملات: ۱۰.477B

در آخرین روز کاری بورس هفته گذشته ۹۳ نماد به ارزش ۴۱۰ میلیارد تومان دارای صف خرید بودند که تاصیکو، وسدید، کپشیر که برترین ها شدند. ۱۶ نماد نیز به ارزش ۱۲۷ میلیارد تومان به صف فروش نشستند که پرتو، رفاه، بپاس برترین ها شدند. همچنین ۱۶۱ میلیارد تومان خروج پول حقیقی را داشتیم که بیشترین خروج پول حقیقی برای فارس، فولاد، فملی و بیشترین ورود پول حقیقی برای غنوش، آبین، کروی ثبت شد.

مطالعه بیشتر:

معاملات مشکوک ۱۰ نماد با صدرنشینی تاصیکو

گزارش بازار بورس  چهارشنبه ۲۳ آذر

رشد ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی

پیش بینی بورس فردا شنبه ۲۶ آذر ماه

به گزارش سبدگردان هدف، از منظر تکنیکالی شاخص  بورس تهران  توانست یک قدم دیگر هم جلو برود و به محدوده یک میلیون ۴۷۰ هزار واحدی که روزهای پیشین در مورد آن صحبت کرده بودیم برسد.

محدوده یک میلیون و ۴۷۰  هزار واحدی حوالی ۶۱ درصدی فیبوناچی موج قبلی به حساب می‌آید و اهالی بازار سرمایه و تکنیکالیست‌ها این محدوه را به عنوان یکی از مقاومت‌های پیش روی شاخص می‌دانند.

شاخص به واسطه نوساناتی که در یکی دو ماه اخیر داشت، یک الگوی کلاسیک را ایجاد کرد الگویی که با شکسته شدن محدوده مقاومتی یک میلیون و ۴۲۲  هزار واحدی تایید شد و اهل فن این محدوده و الگو را به عنوان موج دوم (موج اصلاحی) می‌دانند که به اندازه ۲۳ درصد از موج قبلی صعودی خود اصلاح کرده است.

حال در این روزها تکنیکالیست ها از این رشد بازار سرمایه به عنوان موج سوم صعودی یاد می‌کنند و به این موضوع هم اشاره می‌کنند که معمولا نمودارهای بازار های مالی از یک، سه و یا پنج موج تشکیل می‌شود. همچنین به این موضوع اعتقاد دارند که در بسیاری از موارد موج‌های سوم جزء بزرگترین موج (چه برای صعود و چه برای نزول) محسوب می‌شود. البته هر موج می‌تواند خودش شامل ریز موج‌هایی هم باشد.

البته آنچه که مشخص است این موضوع است که باید دید برای روز شنبه بازار سرمایه در مسیر صعودی خود استوار است و یا به واسطه رسیدن به مقاومت ۶۱ درصدی فیبوناچی و احتمال خیلی ضعیف واگرایی در اندیکاتور RSI  تصمیم به کمی اصلاح و استراحت دارد چرا که بارها این موضوع را مطرح کرده‌ایم که بازار های مالی نمی‌توانند یک نفس تمامی پله‌های یک نردبان را بالا بروند.

مهم‌ترین موضوع برای یک تکنیکالیست نحوه برخورد کندل‌ها با سطوح حمایتی و مقاومتی است که روز چهارشنبه شاخص  بورس  تهران این محدوده مقاومتی (یک میلیون و ۴۷۰ هزار واحدی) را لمس کرد./اکوایران

تحلیل تکنیکال شاخص کل

پیش بینی بورس فردا

فردین آقابزرگی، تحلیلگر بازار سهام در پیش بینی بورس فردا گفت:«شخصا اعتقاد دارم به دلیل آثار تورمی در کشور و ساختار اقتصادمان در حال حاضر، شاخص کل بورس می‌بایست رکورد تاریخی خود را در سال جاری می‌شکست. و این تاخیر زمانی در مطلوب شدن شرایط کلی بازار سرمایه و حداکثر ۷٪ بازدهی بورس از ابتدای سال تا این لحظه به هیچ عنوان قابل قبول و قابل پذیرش برای فعالان بازار نیست.».

وی افزود: «در هر نوع تحلیلی از جمله نگاه تکنیکال پس از رشد انتظار استراحت برای تجمیع انرژی در راه ادامه مسیر دیدی منطقی به شمار می‌رود. بنابراین در هفته آینده نیز اگر اصلاحی رخ دهد تنها استراحتی موقت برای رشد بیشتر بازار سرمایه است.»./تجارت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *