پذیره نویسی آتیه مفید فرصتی مناسب برای کسب سود در دوران بازنشستگی

پذیره نویسی آتیه مفید فرصتی مناسب برای کسب سود در دوران بازنشستگی

در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۲ بود که مراسم رونمایی از صندوق بازنشستگی تکمیلی با میزبانی سازمان بورس انجام شد. در این رویداد موافقت اصولی تأسیس صندوق بازنشستگی تکمیلی «آتیه مفید» به سبدگردان مفید اعطا شد. صندوق آتیه مفید این فرصت را به سازمان ها می دهد که با سرمایه گذاری اندک ماهانه، از سود مناسب در دوران بازنشستگی برخوردار شوند و از تورم زمان خود جلوتر بزنند. این صندوق قرار است فعالیت خود را آغاز کند و یک فرصت جدید برای سازمان ها، شرکت ها و تمام مجموعه هایی است که می خواهند یک سرمایه گذاری برای اینده کارکنان خود انجام دهند به این صورت که صندوق آتیه مفید این فرصت را برای کارکنان و حقوق بگیران فراهم می کند که با سرمایه گذاری اندک ماهانه، از سود مناسبی در زمان بازنشستگی خود برخوردار باشند. برای اطلاع از جزئیات پذیره نویسی صندوق آتیه مفید با ما همراه باشید.

معرفی صندوق «آتیه مفید» به عنوان یک صندوق بازنشستگی تکمیلی برای کسب سود در دوران بازنشستگی

به گزارش سبدگردان هدف روز چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲ مراسم رونمایی از «صندوق بازنشستگی تکمیلی» به میزبانی سازمان بورس و اوراق بهادار و با حضور احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، صولت مرتضوی وزیر کار و رفاه اجتماعی، مجید عشقی رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و تعدادی از مدیران بازار سرمایه برگزار شد.

در این رویداد موافقت اصولی تأسیس صندوق بازنشستگی تکمیلی «آتیه مفید» به سبدگردان مفید اعطا شد. همچنین دو صندوق بازنشستگی تکمیلی شرکت‌های صبا تأمین و تأمین سرمایه خلیج فارس نیز موافقت اصولی دریافت کردند.

صنــدوق «آتیه مفید» ضمــن ایجــاد تنــوع در ترکیــب دارایی‌هــا، ســعی در کســب بازدهــی مناسـب بـرای دوران بازنشسـتگی دارد. بـه‌عـلاوه، مدیریـت ریسـک در ایـن صنـدوق نقـش پررنگـی دارد و تخصیــص مناســب دارایی‌ هــا می‌توانــد ســرمایه را نســبت بــه نوسانات تورمــی، بــازار بــورس و طــلا در دوره‌هــای مختلف، محافظت کنــد.

ایــن صنــدوق همان‌طور که از عنوانش پیداست، جایگزین صندوق‌های بازنشستگی فعلی نخواهد بود. و به عنوان صندوق بازنشستگی «تکمیلی» جهت سرمایه‌گذاری مبالغ کسرشده از حقوق دریافتی کارکنان در بازار سرمایه فعالیت خواهد کرد.

این صندوق که قرار است به زودی فعالیت خود را آغاز کند، فرصت جدیدی پیش روی سازمان‌ها، شرکت‌ها و تمام مجموعه‌هایی است که می‌خواهند برای آینده کارکنان خود سرمایه‌گذاری کنند.

صندوق آتیه مفید این فرصت را به کارکنان و حقوق‌ بگیران می‌دهد تا با سرمایه‌گذاری اندک ماهانه،‌ از سود مناسبی در زمان بازنشستگی بهره‌مند شوند.

به گفته ی احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی به‌نفع بازار، شرکت‌ها و در نهایت سرمایه‌گذاران آن‌ها است. این صندوق‌ها می‌توانند در اغلب حوزه‌ها رواج پیدا کنند.

صولت مرتضوی وزیر کار و رفاه اجتماعی در این مراسم گفت: کارکنان نیاز به آتیه دارند و برای این منظور صندوق‌های بازنشستگی تکمیلی راه‌اندازی شده است. افراد می‌توانند در این صندوق‌ها سرمایه‌گذاری کنند و از مزیت‌های آن بهره‌مند شوند.

مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، نیز در مراسم رونمایی از صندوق بازنشستگی تکمیلی گفت: بسیار افتخار می‌کنم که امروز از یکی از محصولات آینده‌دار و اساسی بازار سرمایه رونمایی می‌کنیم. صندوق بازنشستگی تکمیلی ابزاری است که برای تمامی ذینفعان در میان‌مدت و بلندمدت برکات بسیار زیادی خواهد داشت.

پذیره نویسی در بورس چیست؟

در واقع پذیره‌ نویسی به معنای عملی حقوقی است که به دنبال آن فرد متعهد می‌شود با تامین قسمتی از سرمایه، در شرکت سهامی عام شریک شود. هر فرد در فرایند پذیره‌نویسی سهام متعهد می‌شود که مبلغی برابر با میزان مشخص‌ شده در برگه تعهد سهام پرداخت ‌کند و در ازای آن، مالک تعداد مشخصی از سهام شرکت می‌ شود.

شرکت‌ها قبل از پذیره‌نویسی لازم است پس از بررسی شرایط خود، مستندات لازم را بر اساس نیازمندی‌های بازار، آماده و ارائه کنند. در این فرایند، شرکت درصد کوچکی از سهم خود را (که عموما کمتر از ۱ درصد است)، برای فروش به بانک ارائه می‌دهد و معاملات را تا زمان ثبت شرکت متوقف می‌کند.

فرایند پذیره‌نویسی چگونه انجام می‌شود؟

پذیره‌نویسی سهام را می‌توان عملی حقوقی دانست که در پی آن، افراد تعهد می‌دهند قسمتی از سرمایه شرکت را تامین کنند. این فرایند مستلزم تهیه طرحی از طرف موسسان شرکت است که باید به امضای همه آن‌ها رسیده باشد و به اداره ثبت شرکت‌ها یا اداره ثبت اسناد و املاک، تحویل شود. موسسان در کنار طرح پذیره‌نویسی، لازم است اساسنامه و اظهارنامه شرکت را نیز به مراجعی که نام بردیم، تحویل دهند. این مراجع پس از بررسی‌های لازم و تطبیق مدارک با قانون‌های موجود، در مورد طرح پذیره‌نویسی، اساسنامه و اظهارنامه تصمیم‌گیری می‌کنند و اجازه پذیره‌نویسی را صادر می‌کنند.

برای مطالعه بیشتر:

۳ پذیره نویسی جدید در راه بازار سرمایه/ جزئیات و مشخصات پذیره نویسی جدید

جزئیات افزایش سرمایه ۲۵ نماد و اعلامیه پذیره نویسی عمومی/ میزان افزایش سرمایه نمادهای بانکی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *