مطلبی با عنوان “سیاست غیر شفاف وزارت صنعت برای صنعت خودرو و تعیین تکلیف خودروهای ناقص” منتشر شد و وزارت صنعت در واکنش به این مطلب ضمن اعلام اینکه افزایش ۱۸ درصدی قیمت خودرو متناسب با هزینه های ایران خودرو و سایپا نبود، وعده عرضه ۲۶۰ هزار دستگاه خودرو در سه ماهه پایانی سال داد.
عرضه ۲۶۰ هزار دستگاه در سه ماهه پایانی سال
وزارت صنعت اعلام کرد: افزایش حدود ۱۸ درصدی قیمت محصولات هر چند متناسب با افزایش هزینه های تولید شرکت ها نبوده اما منابعی را برای پرداخت مطالبات معوق قطعه سازان و سفارش گذاری قطعات کلیدی مورد نیاز خطوط تولید ایجاد کرده است.
در این خصوص با توجه به انگیزه ایجاد شده در شبکه تامین، برنامه افزایش عرضه به بازار به میزان ۲۶۰ هزار دستگاه طی ۳ ماه پایانی سال تدوین و در دست اجرا است که بخشی از تقاضا را پاسخ خواهد داد.
بازار خودرو همانند سایر بازارها از نوسانات بازارهای پیشرو به شدت تاثیر پذیرفته و بخش قابل توجهی از نوسانات قیمت خودروها مربوط به این مسائل است. در این راستا وزارت صنعت از تمام ابزارهای تحت اختیار برای مدیریت بازار و کاهش قیمت تولید کننده استفاده خواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
سازمان امور مالیاتی نحوه محاسبه مالیات خودرو را اعلام کرد
مجلس طرح ساماندهی صنعت خودرو را به مجمع تشخیص مصلحت ارسال کرد