واریز ۲۰ همت نقدینگی به کارگزاری‌ها در هفته سوم مهر ۱۴۰۳

واریز نقدینگی به کارگزاری‌ها

طبق آخرین آمار ارائه‌شده، در سومین هفته مهرماه، ۲۰ همت نقدینگی به کارگزاری‌ها وارد شد. از این میزان، ۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان توسط حقیقی‌ها و ۱۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان توسط حقوقی‌ها به بازار تزریق شده است.

به نقل از تسنیم، شاخص کل بورس تهران در این بازه زمانی با کاهش ۰.۷ درصدی نسبت به هفته دوم مهر، معاملات خود را در سطح ۲ میلیون و ۹۹ هزار واحد به پایان رساند. همچنین شاخص کل هم‌وزن بورس، شاخص کل فرابورس و شاخص هم‌وزن فرابورس به ترتیب با افت ۰.۵، ۰.۷ و ۰.۷ درصدی مواجه شدند.

در میان صنایع مختلف، بانک‌ها و موسسات اعتباری، فلزات اساسی و محصولات شیمیایی به عنوان سه صنعت پیشرو، بیش از ۴۰.۲ درصد ارزش کل معاملات هفته را به خود اختصاص دادند.

سهم فعالان بورس از معاملات در هفته سوم مهرماه

در همین راستا، سهم حقیقی‌ها از معاملات ۶۱.۳ درصد، حقوقی‌ها ۱۳.۹ درصد و سهم صندوق‌های تثبیت و توسعه بازار سرمایه ۷.۵ درصد بود. تعداد سهامداران فعال در این بازه، شامل ۱۱۶ هزار و ۱۴۵ سهامدار حقیقی و ۸۸۲ حقوقی ثبت شد، که در مجموع ۱۱۷ هزار و ۲۷ نفر در بازار به معامله پرداخته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *