درباره “فروژ”/ سرمایه، سهامداران، حوزه فعالیت، سود و زیان سه سال اخیر

درباره "فروژ"/ سرمایه، سهامداران، حوزه فعالیت، سود و زیان سه سال اخیر

شرکت صنایع فروآلیاژ ایران پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از هشتم آبان با نماد “فروژ” در گروه فلزات اساسی به عنوان صد و شصتمین شرکت در بازار دوم فرابورس درج شد و در صف عرضه اولیه ۱۵ درصدی سهام قرار گرفت. همچنین لازم به ذکر است که تعهد عرضه ۵ درصد دیگر ظرف مدت سه ماه پس از عرضه اولیه از سهامدار عمده اخذ شده است. حال در این گزارش می خواهیم به معرفی شرکت صنایع فروآلیاژ ایران و ارائه اصلاعاتی از جمله سرمایه، سهامداران، حوزه فعالیت، سود و زیان سه سال اخیر بپردازیم. بنابراین جهت کسب اطلاعات بیشتر و شناخت این شرکت آماده عرضه اولیه سهام، گزارش حاصله را تا انتها بخوانید.

درج شرکت ۱۱۰ میلیاردی صنایع فروآلیاژ ایران (فروژ) در بازار دوم فرابورس

درباره شرکت صنایع فروآلیاژ ایران

شرکت صنایع فروآلیاژ ایران با هدف تولید فروسیلیسیوم به عنوان تامین کننده یکی از مواد اصلی اولیه صنایع فولاد و چدن در سال ۱۳۶۵ در زمینی به مساحت ۵۳ هکتار تاسیس و در بهمن سال ۷۲ به بهره‌برداری رسمی رسید. در حال حاضر کارخانه با تولید سالانه ۶۰ هزار تن فروسیلیسیوم و ۲۰ هزار تن پودر میکروسیلیکا با ۳ کوره بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده فروسیلیسیوم در ایران و خاورمیانه است.

این شرکت در استان لرستان، شهرستان ازنا واقع شده که تولید فروسیلیسیوم در این شهرستان به دلیل نزدیکی به منابع مورد نیاز تولید، اقتصادی است. شرکت اکنون با بیش از ۹۱ درصد توان اسمی ( تولید عملی ۵۴ هزار تن فروسیلیسیم) در سال فعالیت می‌کند و بطور تقریبی ۶۰ درصد از تولید آن مجموعه در بازارهای داخلی عرضه و مابقی به بیش از ۲۵ کشور از جمله ترکیه، آلمان، ایتالیا، چک، فرانسه، یونان، صربستان، هند، پاکستان و … صادر می شود.

موضوع فعالیت صنایع فروآلیاژ ایران

موضوع فعالیت شامل تاسیس و ایجاد واحد تولید فروسیلیسیوم و انجام مطالعات و بررسی‌های لازم در جهت تولید سایر فرو آلیاژها و ایجاد واحدهای مربوطه، مطالعه و بررسی؛ اکتشاف و بهره برداری از معادن سیلیس و سایر معادن به منظور تأمین مواد اولیه واحد تولید فروسیلیسیوم و سایر همبسته های آهنی و … می شود.

سرمایه و ترکیب سهامداران “فروژ”

سرمایه شرکت با ۶۴۱ نیروی انسانی در بدو تاسیس ۱۰۰ میلیون تومان بوده که طی هشت مرحله افزایش سرمایه به ۱۱۰ میلیارد تومان رسیده است و در حال حاضر برنامه‌ای برای افزایش سرمایه ندارد.

۶۷.۹ درصد سهام “فروژ” به کارآفرینان صنعت ذوب فلزات، ۱۰ درصد به خانواده خرازی، ۱۰ درصد به خانواده قاسم حاجی بابا و ۱۰ درصد به خانواده مجید محمدزاده تعلق دارد.

صورت سود و زیان سه سال مالی اخیر

صورت سود و زیان سه سال مالی اخیر "فروژ"

منبع: بورس پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *