معاملات مشکوک ۱۵ نماد بورسی و فرابورسی با صدرنشینی قیستو

معاملات مشکوک 15 نماد بورسی و فرابورسی با صدرنشینی قیستو

در آخرین روز کاری بورس در تیر ماه ۱۴۰۱ (چهارشنبه ۲۹ تیرماه) شاخص کل با بیشترین تاثیر مثبت سه نماد “شپدیس، شستا، مبین” با رشد ۳ هزار واحد همراه شد و در سطح یک میلیون و ۴۷۱ هزار واحد قرار گرفت. شاخص هم وزن نیز با تاثیر یکسان از کلیه نمادهای بازار ۲۱۰۳ واحد مثبت شد  و به سطح ۴۰۳ هزار واحد رسید. حال آنکه در این میان ۱۵ نماد بورسی و فرابورسی از جمله سه سهم غذایی، یک قندی، بانک بورسی و …  با داد و ستد ۲ تا ۹ برابری نسبت به میانگین معاملات یک ماهه، در ردیف معاملات مشکوک قرار گرفتند. “قیستو” در صدر دیگر نمادها ایستاد.

مطلب پیشنهادی: حجم مشکوک در بورس چیست؟

فهرست نمادهای مشمول معاملات مشکوک

روز گذشته در دو بازار بورس و فرابورس به ترتیب بیش از ۲.۸ و ۵.۸ هزار میلیارد تومان دست به دست شد و شستا، بانک تجارت، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، سرمایه‌ گذاری توسعه و عمران کرمان به همراه آذرآب با تقاضای ۴۰۵، ۱۲۳، ۷۹، ۷۴ و ۵۳ میلیون سهمی، بیشترین حجم معاملات را به خود اختصاص دادند.

حال ۱۵ نماد مشمول معاملات شدند که شرکت قند بیستون که در تابلو زرد بازار پایه فرابورس حضور دارد با افت ۱.۶ درصدی قیمت سهام و داد و ستد ۱۶.۴ میلیون سهمی، در صدر فهرست قرار گرفت.

بعد از قیستو  نیز، شرکت های پگاه گلستان، بیمه اتکایی امین، ویتانا، غذایی مینو شرق، داروسازی امین، دشت مرغاب، پارس سرام، مرجان کار، سرمایه گذاری توسعه خوزستان، خودکفایی آزادگان، توسعه صنایع بهشهر، فیبر ایران ، کاشی الوند و بانک کارآفرین قرار گرفتند.

فهرست نمادهای مشمول معاملات مشکوک 29 تیر 1401

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *