به گزارش سایت سبدگردان هدف و به نقل از عباسعلی حقانی نسب:
انتخابات تموم شد، اقدام و مطالبه گری شروع شد.
شعار اصلی جناب آقای رئیسی مبارزه با ریشه های اصلی فساد در قوه مجریه بود، امید داریم که این شعار عملی شود.
بایستی شاخصهای عملکردی نشان دهنده عمل به این شعار تهیه شود تا مطالبه گری شود و شعار در حد حرف باقی نماند.
تا کی وعده،حرف وشعار::!!
همانگونه که در پستهای قبل از انتخابات نوشتم
اولویت اول توسعه اقتصادی کشور، باید برپایه حذف ام الفسادهای ساختاری اقتصاد باشد و رفع ام الفسادهای اقتصادی، اراده و اقتدار جدی می خواهد چرا که از بس اصول اولیه علم اقتصاد در این سالها گفته شده که همه به نوعی واقفند، اما اراده و اقتدار لازم برای مبارزه وجود نداشته که در طول این چهار دهه این ام الفساد ها همچنان می تازند و اقتصاد مردم و کشور را ضعیف نگه داشته اند.
اقتصاد علم است و چند اصل اولیه دارد که باید رعایت شود که عدم رعایت آن، ام الفسادهای ساختاری اقتصاد کشور را می سازد.
به اعتقاد من برای نظارت بر عملی شدن حذف چهار ام الفساد اصلی زیر، بایستی شاخص تهیه شود:
چهار ام الفساد اصلی
۱- فعالیت متقلبانه بانکها در اجرای وکالت سپرده سرمایه گذاری مردم و عدم تمرکز سیستم بانکی به وظایف اصلی بانکداری خود، اولین و مهمترین ام الفساد ساختار مالی کشور در چهاردهه اخیر بوده که منشا اصلی مشکلات اساسی کشور شامل، حبس حداقل سه هزار هزار میلیارد تومان منابع مالی، خلق نقدینگی، تورم وخالی کردن جیب مردم، نرخ بهره بالا و افزایش هزینه های تولید، تضاد منافع، رقابت ناسالم، فساد و هدایت منابع به سمت فعالیتهای سوداگرانه غیر مولد، .. ودر نهایت تضعیف تولیدبوده است.
۲- دومین ام الفساد ساختار مالی کشور در ۴ دهه اخیر، معافیت مالیاتی فعالیتهای سوداگرانه و محتکرانه غیر مولد، در مقابل مشمول مالیات بودن تولید است که باعث شده که بخش عمده از منابع مالی و توان انسانی کشور را به خود جذب کند و عملابخش تولید و عرضه کالا در اقتصاد را به شدت تضعیف کرده است.
حقانی نسب: چرا دلالی و احتکار نیازهای مصرفی مردم از مالیات معاف است
۳- سومین ام الفساد ساختار اقتصادی کشور، قیمتهای دستوری در بخش مالی و بخش واقعی اقتصاد کشور است.
قیمت های دستوری آدرس غلط به اقتصاد می دهند ومنابع مالی و دانش و توان مدیریتی کشور را به سمت فعالیتهای سوداگرانه ای که قیمت آزاد دارند هدایت کرده و می کند
۴- چهارمین ام الفساد مشتق شده از سه ام الفساد فوق، استحمار گری، استضعاف گری و کوتاه مدت نگه داشتن بازار سرمایه تولید کالا و خدمات است که منجر به تضعیف تولید و تضعیف تشکیل سرمایه در سه دهه اخیر شده است.
View this post on Instagram