از ابتدای هفته ی جاری قیمت خودرو در بازار روند صعودی ضعیفی را در پیش گرفته است، یکی از علل پایین نرفتن قیمت خودروها در این هفته، کف سازی مناسب قیمت اکثر محصولات بازار می باشد. هفته ای که گذشت بیشتر خودورهای خارجی به قیمت های درب کارخانه، نزدیک و حتی برخی زیر قیمت کارخانه معامله می شدند. یک دیگر از مهم ترین دلایل افزایش قیمت خودرو در این هفته هم آزادسازی حساب های وکالتی و مشکلات مربوط به سامانه یکپارچه خودرو بود.
قیمت خودرو ۳۱ خرداد ۱۴۰۲/ ادامه ی روند صعودی قیمت ها و دلایل آن
به گزارش سبدگردان هدف قیمت خودرو امروز ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ از ابتدای هفته ی جاری روند صعودی حود را آغاز کرده و با شیب ملایم در حال طی کردن این روند می باشد. یکی از دلایل افزایش قیمت خودرو آزاد سازی حساب های وکالتی و نوسان ضعیف دلار می باشد.
در این هفته قیمت اغلب محصولات خودرویی با رشد چنددرصدی نسبت به قیمت های هفته ی گذشته همراه بود. یکی از دلایل پایین نیامدن قیمت ها در این هفته کف سازی خوب قیمت ها در اکثر محصولات خودرو در بازار می باشد.
دو علت اصلی افزایش قیمت خودرو در هفته ی چهارم خرداد ۱۴۰۲
هفته ی گذشته اکثر محصولات مونتاژی به قیمتهای درب کارخانه، نزدیک و حتی برخی زیر قیمت کارخانه معامله میشدند. بنابراین بازار توان کاهش بیشاز این نداشت. آزادسازی پولهای بلوکه شده از یک سو و مشکلاتی که برای سامانه یکپارچه بهوجود آمد، می توانست سیگنال قوی برای افزایش قیمت در بازار باشد.
یکی دیگر از علل اینکه روند صعودی خودرو شیب ملایمی دارد هم انتشار اخبار مربوط به واردات می باشد که نمی گذارد قیمت خودرو افزایش شدید را تجربه کند.
قیمت خودروهای داخلی/ سورن پلاس در تلاش برای گرفتن کانال ۶۰۰ میلیونی
در سایتهای خرید و فروش، قیمت خودرو در لحظه نگارش این گزارش به شرح زیر ثبت شده است.
پراید ۱۱۱، هاچبک اقتصادی گروه خودروسازی سایپا، که تقریباً سه روز بدون تغییر بود، امروز نیز همانند روز گذشته با همان نرخ ۳۵۵ میلیون تومانی معامله شد.
کوییک دندهای S اما، یکی از خودروهای بازار داخلی بود که با افزایش نسبتاً زیادی در رده قیمتی خود مواجه شد. این خودرو با افزایش ۷ میلیون تومان، به کانال ۳۵۵ میلیون تومان صعود کرد.
سمند سورن پلاس از دیگر خودروهای بازار داخلی بود که بهنسبت، افزایش قیمت بالایی تجربه کرد. این سدان جدید ایران خودرو با افزایش ۱۱ میلیونی، به نرخ ۵۹۳ میلیون رسیده و در تلاش برای گرفتن کانال ۶۰۰ میلیونی شد.
پژو پارس LX TU5 نیز با پیروی از هم ردهایهای خود، با ۶ میلیون تومان افزایش نسبت به روز گذشته، با نرخ ۶۳۱ میلیون تومانی معامله شد.
قیمت خودروهای خارجی
در بازار خودروهای خارجی و مونتاژی، تلاطمهای قیمت خودرو بسیار کمتر از بازار داخلی است.
ام وی ام X22 PRO، پساز باز پس گیری کانال یک میلیارد تومانی، فعلاً توان حرکت نداشته و با همان نرخ خرید و فروش شد.
جک J4 اما پس از کاهشهای پیوسته، سرانجام تصمیم به افزایش قیمت گرفت. این سدان اقتصادی کرمان موتور با افزایش ۱۵ میلیون تومانی که تجربه کرد، به قیمت ۷۹۵ میلیون تومان رسید که در صدد گرفتن کانال ۸۰۰ میلیونی است.
بسترن B30 بهمن موتور نیز، که با انتشار اخبار مربوط به تولید دوباره، کاهش قیمت شدیدی در بازار تجربه کرد، امروز با حدود ۷ میلیون افزایش قیمت، به نرخ یک میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان خرید و فروش شد.
فیدلیتی پرایم ۵ نفره از کراساوورهای مونتاژی با بیشترین افزایش قیمت در بازار محسوب میشود. این خودرو با افزایش ۳۲ میلیون تومانی، به قیمت یک میلیارد و ۷۰۳ میلیون تومان رسیده و توانست کانال یک میلیارد و ۷۰۰ میلیونی را پس بگیرد.
پیشبینی قیمت خودرو در روزهای آینده/ عوامل اصلی موثر روی قیمت خودرو
یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار روی قیمت خودرو در بازار، تغییرات نرخ ارز می باشد که به دلیل نوسان های اندکی که داشت تاثیری روی تغییر قیمت خودروها نمی گذارد.
یکی دیگر از عوامل موثر روی قیمت خودرو، پول های بلوکه شده و مشکلات مربوط به سامانه یکپارچه بوده که بهعنوان اصلیترین دلیل افزایش قیمت، روی بازار تاثیر میگذارد.
اما انتشار اخبار مربوط به واردات خودروهای نو و کارکرده، باعث شده که روند صعودی قیمت خودرو شیب ملایمی داشته باشد و هودرو در قیمت خودش دچار تغییرات اندک شود
به همین دلیل درصورتی که هیچ یک از فاکتورهای ذکر شده، تغییر محسوسی نداشته باشند، قیمت خوودرو همچنان در همین محدوده دچار نوسانات اندک خواهد شد.
بیشتر بخوانید: شورای رقابت: هرگونه تغییر قیمت های درب کارخانه خودروها تخلف است/ اخطار به خودروسازان