مدیران گروه مالی فیروزه روز گذشته با ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه های شرکت خود، وعده پذیرش و عرضه اولیه سهام این شرکت را با سرمایه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی دادند.
عرضه اولیه سهام گروه مالی فیروزه با سرمایه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در راه است
به گزارش سبدگردان هدف مدیران گروه مالی فیروزه امروز در جمع خبرنگاران حاضر شدند تا ضمن گرامیداشت روزخبرنگار ، اقدامات و برنامه های مدنظر را اعلام کنند.
براساس این گزارش، رامین ربیعی مدیرعامل این شرکت با اشاره به سابقه ۱۸ ساله گروه مالی فیروه در خدمات مدیریت دارایی و سرمایهگذاری مانند مدیریت صندوقها، مشاوره شرکتی، کارگزاری و سبدگردانی و برخورداری از ۳۰۰ سرمایه انسانی، اعلام کرد: این شرکت تأسیس اولین صندوق سرمایهگذاری مختص بازارسرمایه و رتبه اول در جذب سرمایهگذاری خارجی را دارد. و علاوه بر جذب سرمایهگذاریهای بینالمللی، صندوقهای متنوعی برای سلیقه مخاطبین مختلف تأسیس کرده است.
همچنین در تملیک و توسعه شرکتهای سرمایهگذاری بورسی نیز پیشرو بوده و با خرید بلوک مدیریتی ۵ شرکت سرمایهگذاری بورسی و یک شرکت سرمایه گذاری غیربورسی، نه تنها ساختار این شرکتها را بهبود داده بلکه باعث رشد سودآوری آنها نیز شده است. همچنین مدیریت ۱۶ نهاد مالی و ۱۰ صندوق سرمایهگذاری در ایران و اروپا را به عهده دارد.
دارایی تحت مدیریت گروه مالی فیروزه حدود ۲۲ هزار میلیارد تومان بوده و ۱۹ سرمایهگذاری در شرکتهای خصوصی و ۱۴ سرمایهگذاری در شرکتهای فناوری محور از جمله فعالیتهای فیروزه در ۱۸ سال گذشته است.
یکی از برنامه های مدنظر هم پذیرش شرکت در بورس یا فرابورس و عرضه اولیه سهام تا سال آینده است. سرمایه اسمی و فعلی هم ۲۰۰ میلیارد تومان بوده ولی تا زمان عرضه اولیه به ۱۰۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.
توسعه فعالیتهای مالی و سبد خدمات از طریق اخذ مجوز لیزینگ و بیمه عمر و زندگی، مشاوره سرمایهگذاری، تداوم سرمایهگذاری قابل توجه در حوزه اقتصاد دیجیتال و fintech از دیگر برنامه های آینده است.
همچنین بخوانید: عرضه اولیه جدید مرداد ۱۴۰۲ بمولد و اولین نشست خبری آن/ نکات مهم و کلیدی عرضه اولیه جدید بمولد
چند آمار از سبدگردانی و دارایی های تحت مدیریت
فاطمه سرکاری مدیر تامین مالی گروه مالی فیروزه هم اعلام کرد: سال ۸۹ نخستین صندوق داخلی فیروزه با نام فیروزه موفقیت تاسیس و یکی از قدیمیترین صندوقهای سهامی است. با تاسیس شرکت سبدگردان فیروزه در سال ۹۸ و انتقال مدیریت صندوقهای سرمایهگذاری به این شرکت، سبدگردان توسعه فیروزه مدیریت بیش از ۱۵۰ سبد اختصاصی و ۶ صندوق سرمایهگذاری از جمله صندوقهای سهامی فیروزه موفقیت، سهامی شاخص ۳۰ شرکت بزرگ فیروزه، درآمد ثابت ارمغان فیروزه آسیا، سهامی دریای آبی فیروزه، جسورانه فیروزه و خصوصی ثروت آفرین فیروزه را بر عهده دارد.
دارایی تحت مدیریت سبدگردان فیروزه با سرمایهگذاری حدود ۲۲ هزار شخص حقیقی و حقوقی، ۷۷۰۰ میلیارد تومان بوده که در دو سال گذشته، رشد ۲۱۰۰ درصدی را تجربه کرد.
صندوق سرمایهگذاری فیروزه موفقیت با سرمایهگذاری در سهام برتر سال ۸۹ آغاز بکار کرد و با متوسط بازدهی سالانه ۶۰ درصدی از معدود صندوق های بازارسرمایه بوده که علیرغم افت ارزش پول ملی در سال های اخیر، بازدهی دلاری بیش از ۳۲۰ درصدی در ۱۳ سال گذشته داشت.
نخستین صندوق شاخصی هم سال ۹۳ با الهام از شاخص ۵۰۰ S&P با نماد “فیروزه” و متشکل از ۳۰ شرکت بزرگ بورس ایران تاسیس شد. صندوق ارمغان فیروزه آسیا هم با نماد “فیروزا ” در کلیه کارگزایها قابل معامله بوده و جایگزین مناسب سپردهگذاری در بانک است. افزایش سقف جدید صندوق به ۱.۲ میلیارد واحد به تازگی صادر شده و حدود ۸۰ درصد از آن تکمیل شده است. بازدهی این صندوق حداقل ۸۰ درصدی در داراییهای با درآمد ثابت، نرخ سود تعهدی ۲۷.۵ درصدی و بدون شکست را برای سرمایهگذاران فراهم کرده است.
مجوز فعالیت صندوق سهامی قابل معامله دریای آبی فیروزه با نماد “دریا” نیز دی سال قبل صادر شد و به طور متوسط ۹۷ درصد داراییهای آن در سهام و حق تقدم سهام شرکتهای پذیرفتهشده در بورس و فرابورس سرمایهگذاری خواهد شد. بازدهی ۶ ماه اخیر صندوق هم ۴۰ درصد بود.
فیروزه در سالهای رکود بازار سرمایه و بر اساس ریسکپذیری مشتریان، قادر به بازدهی سالانه ۴۰ تا ۸۰ درصدی شد. تشکیل سبد برای سرمایههای خرد بیش از ۲۰۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات برای تنوعبخشی محصولات سرمایهگذاری و ترویج فرهنگ سرمایهگذاری غیرمستقیم است.
موافقت اصولی و مجوز تاسیس صندوق با درآمد ثابت ساحل آرام فیروزه از سازمان بورس،کسب شده و صندوق اهرمی فیروزه نیز بزودی پذیرهنویسی می شود. تاسیس صندوقهای طلا و بازنشستگی و بخشی هم در نقشه راه این شرکت قرار دارد.
برای مطالعه بیشتر: عرضه اولیه فن افزار چقدر رسید؟
شرکتهای سرمایهگذاری گروه مالی فیروزه و نقش “وتوصا”
امیر تقی خان تجریشی عضو هیات مدیره و معاون سرمایه گذاری گروه مالی فیروزه هم اعلام کرد: این گروه سال ۹۰ با خرید و مدیریت شرکت گروه سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران برای ۲۵۰ هزار سهامدار مستقیم و میلیونها سهامدار سهام عدالت ارزشآفرینی کرد. امروزه “وتوصا” با افزایش دو برابری سود طی ۴ سال یکی از شرکتهای خوشنام و سودآور شناخته میشود.
همچنین با خریداری شرکتهای بورسی دیگر و افزایش سرمایه چند مرحلهای و سود تقسیمی جذاب، سهامداران زیادی به شرکتهای “وتوصا” جذب شدند که شامل بلوک مدیریتی سرمایهگذاری اعتبار ایران، سرمایهگذاری جامی، سرمایهگذاری توسعه صنعت و تجارت، سرمایهگذاری پایاتدبیر پارسا و سرمایهگذاری سبحان هستند.
علاوه بر این سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران و زیرمجموعههای آن در حوزه سرمایهگذاریهای خصوصی (Private Equity) و سرمایهگذاریهای جسورانه (Venture Capita) پیشرو بودهاند که از آن جمله میتوان به سرمایهگذاری در شرکتهای بیمه اتکایی رایا، پایانه صادراتی گلشنآرای ارم، شرکت کشت و صنعت زرند، شرکت پردیس صنایع سیلیکون آراز، شرکت سرمایهگذاری سرآواپارس، شیپور، تازهبار، الوپیک، استودیوی بازیسازی کاریزما، داستانِمن، سازیتو، پونیشا و….. اشاره کرد.