طی سال جاری سهام ۱۵ شرکت، عرضه اولیه شده و حالا با توجه به برگزاری جلسات معارفه شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان با نماد معاملاتی نخریس پیش بینی می شود که در هفته ی آینده چهارشنبه اول آذر ماه ۱۴۰۲ این نماد عرضه اولیه بعدی بازار سرمایه باشد از این رو شرکت ۳۰ میلیاردی با نماد نخریس به عنوان شانزدهمین عرضه اولیه بازار سرمایه و عرضه اولیه ۱۵ درصدی سهام در اولین روز از آذر ماه ۱۴۰۲ خواهد بود.
عرضه اولیه جدید ۱۵ درصدی شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان با نماد “نخریس” در چهارشنبه اول آذرماه ۱۴۰۲
به گزارش سبدگردان هدف عرضه اولیه جدید چهارشنبه یکم آذر ماه ۱۴۰۲ مشخص شد. با توجه به برگزاری جلسات معارفه سهام شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان با نماد نخریس انتظار میرود این نماد عرضه اولیه بعدی بازار سرمایه باشد که در هفته آینده انجام بپذیرد.
طی سال جاری سهام ۱۵ شرکت انتقال داده های آسیاتک، حمل و نقل گهر ترابر سیرجان، فروسیلیسیم خمین، داروسازی دانا ، سیمان آبیک ، آهن و فولاد غدیر ایرانیان، فرانسوز یزد، تپسی، فولاد شاهرود، گلدیران، پخش رازی، سرمایه گذاری اقتصاد شهر طوبی، سوژمیران و پرتو بار فرابر خلیج فارس عرضه اولیه شده و ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﻌﺎدن کرومیت کاوندگان ﺑﻨﺎ، پانزدهمین سهم جدید سال بود که چهارشنبه ۲۴ آبان ماه انجام شد.
با توجه به برگزاری جلسات معارفه شرکت با نماد نخریس انتظار می رود این نماد عرضه اولیه شانزدهم بازار سرمایه باشد.
زمان معارفه شرکت آماده عرضه اولیه ۱۵ درصدی سهام
جلسه معارفه شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان با نماد “نخریس” ساعت ۱۰:۳۰ روزهای دوشنبه و سه شنبه ۲۹ و ۳۰ آبان بصورت آنلاین و از طریق www.wachartv.com بصورت زنده پخش خواهد شد. متقاضیان می توانند سوالات را تا ساعت ۱۶ دوشنبه از طریق سامانه مختص عرضه های اولیه در تارنمای رسمی شرکت فرابورس به نشانی www.ifb.ir ارسال کنند.
درج نماد نخریس
بر اساس اطلاعیه شرکت فرابورس ایران نماد شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان «نخریس» در فهرست نرخ های فرابورس ایران در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۱ در گروه منسوجات به عنوان صد و هشتادمین شرکت در بازار دوم فرابورس درج شد تا در صف عرضه اولیه ۱۵ درصدی سهام بایستد.
معرفی شرکت
طبق بررسی های بورس پرس، شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان سال ۱۳۱۳ با بیش از ۱۲۰۰ نفر نیروی انسانی، ۱۰ هزار و ۸۶۴ دوک ریسندگی و ۱۵۴ دستگاه بافندگی تاسیس و فعالیت را آغاز کرد. با پیروزی انقلاب و قرار گرفتن این مجموعه در ذیل آستان قدس رضوی، طرح بازسازی و تحول اساسی این شرکت در سال ۱۳۶۵ در زمینی به مساحت ۴۰۰ هزار متر مربع در محل فعلی کارخانه واقع در کیلومتر ۱۷ جاده نیشابور به مشهد آغاز شد.
کارخانه با زیربنای ۵۰ هزار متر مربع شامل سالن های ریسندگی، بافندگی، رنگرزی و انبارهای متعدد و برخورداری از پیشرفته ترین فناوری و تجهیزات تولید منسوجات سال ۸۳ بطور رسمی افتتاح و شهریور همان سال و در مرحله اول سالن ریسندگی با تولیداتی متنوع از نخ با جنس و نمره های مختلف و با ظرفیت کامل آغاز به کار کرد.
سال ۹۴ با خرید دستگاه های چند لا کنی و تابندگی امکان تولید نخ های چندلا فراهم و سبد محصولات نیز کامل تر شد. به منظور افزایش تنوع محصولات و توسعه خطوط تولید پارچه سال ۹۶ تعداد ۱۲ دستگاه ماشین بافندگی data-x-ITEMA خریداری، نصب و به بهره برداری رسید که طی آن سقف تولید اسمی شرکت به بیش از ۱۲ میلیون متر مربع در سال افزایش پیدا کرد و تولید پارچه های چند رنگ نیاز به توانمندی های این مجموعه اضافه شد.
سرمایه و ترکیب سهامداران
سرمایه شرکت در بدو تاسیس ۶۰۰ هزار تومان بوده که طی چند مرحله به ۳۰ میلیون تومان رسیده است. طبق شروط هیات پذیرش فرابورس، مجمع فوق العاده شرکت افزایش سرمایه ۳۰ میلیارد تومانی برای رساندن سرمایه از ۲۰ به ۵۰ میلیارد تومان را مصوب کرد که مرحله اول افزایش سرمایه با ۱۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته محقق شده اما مرحله دوم از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی با لزوم قابلیت نقل و انتقال سهام و حق تقدم سهام شرکت در بازار سرمایه در اختیار هیات مدیره قرار گرفت. هیات مدیره در نظر دارد بعد از عرضه سهام شرکت در فرابورس در کوتاه ترین مدت این بخش از افزایش سرمایه را محقق کند.
مالکیت ۸۵ درصد سهام با ۴۷۶ نیروی انسانی به آستان قدس رضوی ، ۱۳ درصد سهام به سرمایه گذاری ملی و ۲ درصد به سایر سهامداران تعلق دارد.
برای مطالعه بیشتر:
عرضه اولیه جدید چه زمانی راهی بازار می شود؟ زمان عرضه ستاره خلیج فارس زیرمجموعه شستا