صدور مجوز افزایش سرمایه ۱۱۵ و ۲۰۰ درصدی “کچاد، وصنعت”

صدور مجوز افزایش سرمایه 115 و 200 درصدی "کچاد، وصنعت"

پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۱۵ و ۲۰۰ درصدی دو شرکت چادرملو و سرمایه گذاری توسعه صنعت و تجارت از محل سود انباشته، از سوی سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و انجام آنها بلامانع اعلام شد. به این ترتیب “کچاد، وصنعت” با دریافت مجوز آماده برگزاری مجمع عمومی فوق العاده شدند.

چادرملو و سرمایه گذاری توسعه صنعت و تجارت مجوز افزایش سرمایه گرفتند

شرکت های چادرملو و سرمایه گذاری توسعه صنعت و تجارت از سازمان بورس مجوز افزایش سرمایه ۱۱۵ و ۲۰۰ درصدی گرفتند. به این ترتیب “کچاد” با تامین مالی از محل سود انباشته سرمایه فعلی را از ۵.۵ به ۱۱.۹ هزار میلیارد تومان می رساند تا قادر به تأمین بخشی از منابع مورد نیاز تکمیل طرح‌های توسعه، خرید ماشین‌آلات و تجهیزات معدنی، جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایۀ شرکت‌های سرمایه‌ پذیر و مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌‌های سرمایه‌پذیر شود.

وصنعت” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۶۰۰ میلیارد به ۱.۸ هزار میلیارد تومان می رساند تا صرف اصلاح ساختار مالی شود.

بیشتر بخوانید:

مدیر مالی “وصنعت” از برنامه افزایش سرمایه و وضعیت سودآوری خبر داد
رشد ۱۰۳ درصدی درآمد ۱۰ ماهه “کچاد” با کسب ۳۷.۲ هزار میلیارد تومان
توقف “کچاد” با اعلام انعقاد قرارداد احداث بلوک نیروگاه سیکل ترکیبی با گروه مپنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *