پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۰۰، ۱۰۰، ۲۴۷، ۲۰۰، ۷۸۵، ۱۲، ۱۰۰، ۱۲۵، ۷۷، ۲۴، ۶۲۲ و ۱۹۸ درصدی شرکت های موتورسازان تراکتورسازی، کاشی سعدی، ریخته گری تراکتورسازی، سیمان آرتااردبیل، سرمایه گذاری توسعه صنعتی، کارتن ایران، باغمیشه، سامان گستر اصفهان، پتروشیمی فارابی، سرمایه گذاری سایپا، سرام آرا و مهندسی و ساختمان صنایع نفت از سوی سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و انجام آنها بلامانع اعلام شد.
به این ترتیب “خموتور، کسعدی، ختراک، ساربیل، وتوصا، چکارن، ثباغ، ثامان، شفارا، وساپا، کارام، شساخت” با دریافت مجوز افزایش سرمایه، آماده برگزاری مجمع فوق العاده در مهلت قانونی دو ماهه شدند.
جزئیات صدور مجوز افزایش سرمایه ۱۲ شرکت
به گزارش سبدگردان هدف، “خموتور” سرمایه فعلی را از ۳۰۰ به ۶۰۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای توسعه خطوط تولید و تعمیرات ماشینآلات اعمال می شود.
افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران چگونه است؟
سرمایه فعلی “کسعدی” از ۵۰ به ۱۰۰ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای اجرای طرح توسعه ای تولید کاشی های پرسلان پولیش اعمال می شود.
“ختراک” سرمایه فعلی را از ۱۸۲.۶ به ۶۳۳ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل آورده نقدی برای اجرای طرح های توسعه ای افزایش ظرفیت کارگاه مدار ماسه و احداث و راه اندازی خط قالب گیری دیزاماتیک اعمال می شود.
سرمایه فعلی “ساربیل” از ۴۸ به ۱۴۴ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و جبران مخارج سرمایه ای صرف می شود.
“وتوصا” سرمایه فعلی را از ۴۰۰ میلیارد به ۳.۵ هزار میلیارد تومان می رساند. ۳ هزار میلیارد تومان از تامین مالی این شرکت بورسی از محل تجدید ارزیابی و ۱۴۰ میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، بهبود نسبت مالکانه و حفظ پرتفوی سرمایه گذاری ها اعمال می شود.
سرمایه فعلی “چکارن” از ۲۳۶.۵ به ۲۶۵.۶ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
“ثباغ” سرمایه فعلی را از ۱۳۲ به ۲۶۴ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “ثامان” از ۲۲.۱ به ۵۰ میلیارد تومان می رسد. ۲۳.۸ میلیارد تومان از تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته و ۴ میلیارد تومان دیگر از محل اندوخته برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
“شفارا” سرمایه فعلی را از ۲۶۳ به ۳۶۵ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای اصلاح ساختار مالی و تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز جهت تهیه بخشی از مواد اولیه مصرفی و نیز تأمین هزینه های اجرای طرح تولید اسید فوماریک از پساب واحد انیدرید فتالیک اعمال می شود.
سازوکار افزایش سرمایه از محل سود انباشته
افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های شرکت چیست
سرمایه فعلی “وساپا” از ۱.۶ به ۱.۹ هزار میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و حفظ نقدینگی صرف می شود.
“کارام” سرمایه فعلی را از ۱۳.۵ به ۹۷.۴ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای اصلاح ساختار مالی و انجام طرح توسعه اعمال می شود.
سرمایه فعلی “شساخت” از ۲۵۱.۹ به ۷۵۱.۹ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود./بورس پرس