شفاف‌سازی “مادیرا” درباره فعالیت آبان و تغییر فروش و سود (زیان) عملیاتی

شفاف‌سازی "مادیرا" درباره فعالیت آبان و تغییر فروش و سود (زیان) عملیاتی

شرکت صنایع مادیران که با نماد “مادیرا” و سرمایه ثبت شده ۸۲۰ میلیارد تومانی در بازار دوم معاملات فرابورس حضور دارد، طی انتشار اطلاعیه ای در سامانه کدال درخصوص دلایل تغییر در فروش و سود (زیان)عملیاتی دست به شفاف سازی زد و درباره فعالیت دوره آبان و عدم قابلیت مقایسه صورت های مالی میان دوره ای ۳، ۶ و ۹ ماهه سال مالی جاری با دوره مشابه توضیح داد.

“مادیرا” از به تعویق افتادن برنامه افزایش سرمایه ۱۳۲ درصدی خبر داد/ دلایل
توضیح “مادیرا” درباره افزایش درآمد فروش تجمیعی مهر ماه

صنایع مادیران درباره دلایل تغییر در فروش و سود (زیان)عملیاتی توضیح داد

“مادیرا” در خصوص گزارش فعالیت ماهانه آبان اعلام کرد: طبق افشای اطلاعات بااهمیت نقل و انتقال دارایی های ثابت، بخش عمده‌ای از دارایی‌های شرکت اصلی به شرکت‌های زیرمجموعه منتقل شده که تغییرات با اهمیت عملکرد شرکت های تحت کنترل، ۲۵ اسفند سال ۹۹ در کدال منتشر شد.

بنابراین عمده عملیات تولید و فروش شرکت در حال حاضر در شرکت‌های زیر مجموعه در حال انجام است. لذا گزارش‌های فعالیت ماهانه و صورت های مالی میان دوره ای ۳، ۶ و ۹ ماهه برای سال مالی جاری در شرکت اصلی، قابلیت مقایسه مناسب با دوره مالی مشابه ندارد.

در این خصوص توجه سهامداران به میزان و مبالغ فروش ذکر شده در فایل ضمیمه گزارش فعالیت ماهانه جلب می شود که نشان دهنده فروش محصولات نمایشی و لوازم خانگی در سطح گروه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *