پیشنهاد افزایش سرمایه 100، ۲۴۵۴، ۱۲۵، ۴۵، ۲۹۴، ۱۰۸، ۴۳ و ۶۳ درصدی شرکت های گل گهر، کربن ایران، بهمن لیزینگ، داروسازی آوه سینا، پارس سویچ، بیمه حکمت صبا، سیمان ارومیه و جهان فولاد سیرجان از محل محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها توسط سازمان بورس مورد بررسی قرار گرفت و انجام آنها بلامانع اعلام شد.
به این ترتیب “کگل، شکربن، ولبهمن، داوه، بسویچ، وحکت، ساروم، فجهان” با دریافت مجوز افزایش سرمایه، آماده برگزاری مجمع عمومی فوق العاده شدند.
“بموتو، وتوسم، وکبهمن، پلاسک، وآرین، شپاکسا” مجوز افزایش سرمایه ۷۸، ۲۰۲۸، ۱۰۰، ۶۰، ۶۸ و ۹۵۰ درصدی از دو محل سود انباشته و تجدید ارزیابی دارایی ها دریافت کردند.
بیشتر بدانید:
افزایش سرمایه از محل سود انباشته چگونه است؟
افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی های شرکت چیست؟
جزئیات افزایش سرمایه شرکت ها در بهمن ماه ۱۴۰۰
“ساروم” سرمایه فعلی را از ۷۰ به ۱۰۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای اجرای طرح بهسازی خط تولید شماره یک کارخانه اعمال می شود.
سرمایه فعلی “فجهان” نیز از ۴ به ۶.۵ هزار میلیارد تومان می رسد. ۱.۵ هزار میلیارد تومان از تامین مالی این شرکت فرابورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی و هزار میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته برای تأمین بخشی از مخارج سرمایهای مورد نیاز جهت اجرای طرحهای توسعهای احیای مستقیم شماره ۲ و احداث مگامدول احیای مستقیم اعمال می شود.
“بسویچ” با تامین مالی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۲۰۰ به ۷۸۸.۹ میلیارد تومان می رساند.
سرمایه فعلی “وحکمت” از ۱۵۰ به ۳۱۱.۳ میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت حاضر درتابلو زرد بازار پایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
“ولبهمن” با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۸۰ به ۱۸۰ میلیارد تومان می رساند تا قادر به توسعه عملیات لیزینگ گروه خودرویی شود.
“داوه” نیز با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۴۸ به ۶۹.۶ میلیارد تومان می رساند تا صرف جبران مخارج بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت زیرمجموعه و انجام طرح توسعه شود.
“کگل” با تامین مالی ۶ هزار میلیارد تومانی از محل سود انباشته و ۴ هزار میلیارد تومان دیگر از محل مطالبات سهامداران و آورده، سرمایه فعلی را از ۱۰ به ۲۰ هزار میلیارد تومان می رساند تا قادر به جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایه پذیر شود.
“شکربن” نیز با تامین مالی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و برای اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۲۵ به ۶۳۸.۵ میلیارد تومان می رساند.
”وتوسم” سرمایه فعلی را از ۴۵۰ به ۸۰۰ میلیارد تومان می رساند. تامین مالی این شرکت بورسی از محل سود انباشته و برای اصلاح ساختار مالی ، جبران مخارج بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایه پذیر و سرمایه گذاری های انجام شده اعمال می شود.
سرمایه فعلی “بموتو” از ۶۸ میلیارد به ۱.۴ هزار میلیارد تومان می رسد. تامین مالی این شرکت بورسی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها اعمال و صرف اصلاح ساختار مالی می شود.
“وکبهمن” با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۲۵۰ به ۵۰۰ میلیارد تومان می رساند تا قادر به اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج وجه نقد شود.
“پلاسک” نیز با تامین مالی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و به منظور اصلاح ساختار مالی، سرمایه فعلی را از ۹۱.۳ به ۱۴۶ میلیارد تومان می رساند.
“وآرین” با تامین مالی از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را از ۲۳۸ به ۴۰۰ میلیارد تومان می رساند تا قادر به اصلاح ساختار مالی و تحصیل سرمایه گذاری جدید شود.
“شپاکسا” نیز با تامین مالی ۸۱۴.۱ میلیارد تومانی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و ۲۱۱.۸ میلیارد تومان دیگر از محل سود انباشته، سرمایه فعلی را به منظور اصلاح ساختار مالی و اجرای طرح های توسعه ای، از ۱۰۸ میلیارد به ۱.۱ هزار میلیارد تومان می رساند.