۲۶ نماد مهم از جمله نمادهای بانکی و شاخص ساز، مجوز افزایش سرمایه ۱۵ تا ۱۴۳۳ درصدی را از سازمان بورس گرفتند و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شدند. از جمله این افزایش سرمایه ها افزایش سرمایه ذوب که افزایش سرمایه سنگینی می باشد. افزایش سرمایه یکی از راههای تامین مالی به منظور توسعه و گسترش و بهبود عملکرد مالی یک شرکت است. این فرآیند برای سهامداران نیز بسیار حائز اهمیت است. امروز نیز اطلاعیههای متعددی در خصوص هر یک از مراحل افزایش سرمایه در سامانه کدال منتشر شده است که در این گزارش به تشریح جزئیات چندی از این اطلاعیهها پرداخته ایم. همچنین برای اطلاع از لیست جدیدترین افزایش سرمایه های سال ۱۴۰۲ و لیست افزایش سرمایه های سال ۱۴۰۲ ویژه اسفندماه با ما همراه باشید.
لیست افزایش سرمایه های سال ۱۴۰۲ ویژه اسفندماه/ صدور مجوز افزایش سرمایه ۱۵ تا ۱۴۳۳ درصدی ۲۶ شرکت بورسی و فرابورسی
به گزارش سبدگردان هدف، ۲۶ شرکت بورسی و فرابورسی، مجوز افزایش سرمایه ۱۵ تا ۱۴۳۳ درصدی را از سازمان بورس گرفتند و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شدند.
شرکت های کیمیای زنجان گستران، کاشی حافظ، معادن منگنز، پگاه گیلان، زرین معدن آسیا، بهمن لیزینگ، گلوکوزان، پگاه خراسان، لامپ پارس شهاب، بارز، لنت ترمز ایران، پخش البرز، پگاه اصفهان، نفت پارس، کشتیرانی، پارس خزر، سرمایه گذاری پردیس، گسترش صنایع روی ایرانیان، پاکسان، انتخاب الکترونیک آرمان، فولاد امیر کبیر کاشان، الکتریک خودرو شرق، سرمایه گذاری مس سرچشمه، گل گهر، بانک تجارت و چادرملو به ترتیب مجوز افزایش سرمایه ۵۰، ۹۱، ۱۰۳، ۵۸، ۲۸، ۲۷، ۲۰، ۳۸، ۹۲، ۱۰۰، ۱۰۰، ۷۹، ۸۶، ۱۵، ۴۳، ۱۵۰، ۸۰، ۳۰، ۳۳، ۱۴۳۳، ۷۷، ۱۱۴، ۵۲، ۱۵، ۵۰ و ۱۹ درصدی را از سازمان بورس گرفتند و آماده برگزاری مجمع فوق العاده شدند.
بر اساس این گزارش، “کیمیا” سرمایه فعلی را از ۳۰۰ به ۴۵۰ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “کحافظ” از ۵۱۴.۱ به ۹۸۳.۷ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
“کمنگنز” سرمایه فعلی را از ۱۴۸ به ۳۰۰ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “غگیلا” از ۴۰.۹ به ۶۴.۷ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و بهبود سرمایه در گردش صرف می شود.
“فزرین” سرمایه فعلی را از ۳۰۰ به ۳۸۵ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه در گردش اعمال می شود.
همچنین سرمایه فعلی “ولبهمن” از ۵۲۰ به ۶۶۰ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج وجه نقد صرف می شود.
“غگل” سرمایه فعلی را از یک به ۱.۲ هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه درگردش اعمال می شود.
سرمایه فعلی “غشان” را از ۱۷۱.۸ به ۲۳۶.۳ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج وجه نقد صرف می شود.
“بشهاب” سرمایه فعلی را از ۷۲.۹ به ۱۴۰ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “پکرمان” از ۲۵۲.۶ به ۵۰۵.۲ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای انجام طرح توسعه و افزایش ظرفیت به میزان ۶ هزار تن صرف می شود.
“خلنت” سرمایه فعلی را از ۶۰ به ۱۲۰ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “پخش” از ۳۸۰ به ۶۸۰ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اجرای طرح توسعه ای (ساخت مرکز توزیع شیراز) صرف می شود.
“غشصفا” سرمایه فعلی را از ۱۱۵.۶ به ۲۱۴.۵ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی اعمال می شود.
سرمایه فعلی “شنفت” از ۲ به ۲.۳ هزار میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و استفاده از مزایای مالیاتی قانون بودجه صرف می شود.
“حکشتی” سرمایه فعلی را از ۵.۷ به ۸.۲ هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای جبران مخارج انجام شده بابت سرمایهگذاریهای صورت گرفته (خرید کانتینر و کامیون کشنده) و جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر اعمال می شود.
سرمایه فعلی “لخزر” از ۱۶۶.۳ به ۴۱۵.۸ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
“پردیس” سرمایه فعلی را از ۴۵۰ به ۸۱۰ میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی برای اصلاح ساختار مالی، حفظ پرتفوی سرمایهگذاری و جلوگیری از خروج نقدینگی اعمال می شود.
مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۸۱۰ به ۱۰۰۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته موافقت و اختیار عملی کردن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی شدن آن اقدام شود.
سرمایه فعلی “فگستر” از ۱۵۰ به ۱۹۵ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
“شپاکسا” سرمایه فعلی را از ۹۲۲.۱ میلیارد به ۱.۲ هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و استفاده از مشوق مالیاتی قانون بودجه اعمال می شود.
سرمایه فعلی “انتخاب” از یک به ۱۵.۳ هزار میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل تجدید ارزیابی داراییها برای اصلاح ساختار مالی صرف می شود.
“فجر” سرمایه فعلی را از ۸۴۵.۸ میلیارد به ۱.۵ هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی و تامین سرمایه در گردش اعمال می شود.
سرمایه فعلی “خشرق” از ۱۱۳.۲ به ۲۴۲.۷ میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای انجام پروژه افزایش ظرفیت خط تولید دسته سیم محصول دنا صرف می شود.
“سرچشمه” سرمایه فعلی را از ۷۶۵ میلیارد به ۱.۱ هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این شرکت فرابورسی از محل سود انباشته برای اصلاح ساختار مالی، کاهش ریسک و تقویت پرتفوی سرمایه گذاری ها اعمال می شود.
سرمایه فعلی “کگل” از ۳۳ به ۳۸ هزار میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر، مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر، جبران مخارج انجام شده بابت تحصیل سرمایهگذاریها (خرید سهام و تأسیس شرکت) جبران مخارج انجام شده بابت اجرای طرحهای توسعه و تأمین بخشی از سرمایه در گردش مورد نیاز جهت خرید سنگ آهن مورد نیاز صرف می شود.
مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۳۸ به ۵۵ هزار میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی کردن آن اقدام شود.
“وتجارت” سرمایه فعلی را از ۲۲.۳ به ۳۳.۵ هزار میلیارد تومان می رساند. افزایش سرمایه این بانک بورسی از محل سود انباشته برای بهبود نسبت کفایت سرمایه، اصلاح ساختار مالی و استفاده از مزایای معافیت مالیاتی قانون بودجه اعمال می شود.
سرمایه فعلی “کچاد” از ۲۷.۱ به ۳۲.۴ هزار میلیارد تومان می رسد. افزایش سرمایه این شرکت بورسی از محل سود انباشته برای تأمین بخشی از منابع مورد نیاز جهت تکمیل طرحهای توسعه ای، جبران مخارج انجام شده بابت مشارکت در افزایش سرمایۀ شرکتهای سرمایهپذیر، مشارکت در افزایش سرمایه شرکتهای سرمایهپذیر، جبرانِ مخارجِ سرمایهای انجام شده بابت تحصیل سرمایه گذاری ها صرف می شود.
مجمع فوق العاده می تواند با انجام افزایش سرمایه از ۳۲.۴ به ۴۴ هزار میلیارد تومان از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی موافقت و اختیار عملی شدن آن را به مدّت ۲ سال به هیات مدیره تفویض کند تا پس از أخذ مجوز از سازمان نسبت به عملی کردن آن اقدام شود.
جدیدترین افزایش سرمایه های بورسی سال ۱۴۰۲ ویژه اسفندماه
میزان افزایش سرمایه شرکتهای بورسی و فرابورسی در سال ۱۴۰۲ ویژ] اسفندماه چقدر است؟
🔹#هایوب – مرحله دوم – ۱۰۰ درصد – انباشته
🔹#وتعاون – مرحله چهارم – ۱۴۰ درصد – سایر اندوخته ها، مازاد تجدید ارزیابی داراییه
🔹#غبشهر – مرحله چهارم – ۱۸ درصد – انباشته
🔹#حریل – مرحله چهارم – ۶ درصد – انباشته
🔹#نیان – مرحله چهارم – ۴۳۴ درصد – مازاد تجدید ارزیابی داراییها
🔹#فروی – مرحله ششم – ۱۰۰ درصد – انباشته
🔹#فجر – مرحله دوم – ۷۷ درصد – انباشته
🔹#غگیلا – مرحله دوم – ۵۸ درصد – انباشته
🔹#قتربت – مرحله ششم – ۴۶۸ درصد – مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
🔹#کاما – مرحله چهارم – ۵۰ درصد – انباشته
🔹#فملی – مرحله پنجم – ۳۰ درصد – انباشته
🔹#خفنر – مرحله پنجم – ۱۱۶ درصد – انباشته
🔹#غگلپا – مرحله سوم – ۲۱۹ درصد – انباشته
🔹#قچار – مرحله سوم – ۲۸ درصد – انباشته
🔹#وبهمن – مرحله سوم – ۵۷ درصد – انباشته
🔹#پتایر – مرحله سوم – ۸ درصد – انباشته
🔹#ختور – مرحله سوم – ۳۳ درصد – انباشته
🔹#ما(بیمه ما) – مرحله چهام – ۲۵ درصد – انباشته، سایر اندوختهها
🔹#واعتبار(خعتبار) – مرحله ششم – ۹۴ درصد – انباشته
🔹#فجام – مرحله ششم – ۱۱ درصد – انباشته
🔹#بموتو – مرحله اول – ۲۹ درصد – مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی
🔹#کایزد – مرحله پنجم – ۴۲ درصد – انباشته
🔹#غپاک – مرحله چهارم – ۸۶۰ درصد – مازاد تجدید ارزیابی داراییها
🔹#غگلپا – مرحله چهارم – ۲۱۹ درصد – انباشته
🔹#ختور – مرحله چهارم – ۳۳ درصد – انباشته
🔹#شپنا – مرحله پنجم – ۶۳ درصد – اندوخته
🔹#شپارس – مرحله سوم – ۵۰ درصد – انباشته (اصلاحیه مبلغ)
🔹#حگردش – مرحله دوم – ۱۱ درصد – انباشته
🔹#خریخت – مرحله دوم – ۲۸۹ درصد – مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
🔹#ولبهمن – مرحله دوم – ۲۶ درصد – انباشته
🔹#فخاس – مرحله پنجم – ۱۹۶ درصد – انباشته
🔹#پکرمان – مرحله چهارم – ۱۰۰ درصد – انباشته
🔹#بنیرو – مرحله پنجم – ۴۹ درصد – انباشته
🔹#شپارس – مرحله چهارم – ۵۰ درصد – انباشته
🔹#ذوب – مرحله اول – ۱۰۱۵ درصد – مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
🔹#شبهرن – مرحله اول – ۵۰ درصد – انباشته
🔹#زفکا – مرحله دوم – ۷۰۹ درصد – مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها
🔹#کتوکا – مرحله پنجم – ۳۰ درصد – انباشته
🔹#فولاد – مرحله پنجم – ۳۵ درصد – انباشته
🔹#پتایر – مرحله چهارم – ۸ درصد – انباشته
برای مطالعه بیشتر:
افزایش سرمایه جذاب ۳۱ نماد مهم، نماد بانکی و شاخص ساز+ لیست افزایش سرمایه های سال ۱۴۰۲ ویژه اسفندماه
افزایش سرمایه سنگین و جذاب ۱۰۱۵ درصدی ذوب آهن توسط حسابرس تایید شد+ جزئیات