بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت مشروط شد/ تعلیق تا فروردین ۱۴۰۲

بازگشایی نمادهای استانی سهام عدالت مشروط شد/ تعلیق تا فروردین 1402

براساس اطلاعیه منتشر شده در سامانه کدال، نماد شرکت های استانی سهام عدالت به سبب عدم رفع ابهامات موجود تا ۴ ماه دیگر و تا ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۲ تعلیق شده اند. این در حالی است که طبق اعلام ولی اله جعفری، رفع تعلیق و بازگشایی این نمادها منوط به اخذ استعلام از مراجع ذی صلاح و درصورت لزوم اصلاح آیین نامه آزاد سازی سهام عدالت خواهد بود.

رفع تعلیق نمادهای استانی سهام عدالت مشروط شد

به گزارش سبدگردان هدف، در حالی تعلیق نماد‌های استانی سهام عدالت تا ۳۱ فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت که ولی اله جعفری در این باره به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با عنایت به ابهامات مندرج در آیین نامه آزاد سازی سهام عدالت مصوب شورای عالی بورس و لزوم اخذ استعلام از مراجع ذی صلاح، نماد‌ شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت تعلیق شد.

طبق اعلام ایشان، بازگشایی نمادهای استانی منوط به اخذ استعلام از مراجع ذی صلاح و درصورت لزوم اصلاح آیین نامه آزاد سازی سهام عدالت خواهد بود.

مطالعه بیشتر: تخصیص سهام عدالت به ۳.۵ میلیون جامانده طی دو ماه آینده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *