در جلسه علنی امروز مجلس دولت مجاز شد در ازای اسقاط هر دستگاه کشنده جادهای بالای بیست و پنج سال نسبت به اعطای مجوز واردات دستگاه کشنده و اتوبوس جادهای با سن کمتر از ده سال به مالک کشنده اقدام نماید. از این رو مالکین این خودروها می توانند خودرو وارد کنند.
مالکان این خودروهای فرسوده میتوانند خودرو وارد کنند
به گزارش سبدگردان هدف نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه ۲۴ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزییات لایحه برنامه هفتم توسعه، با بند الحاقی یک ماده ۵۹ این لایحه موافقت کردند.
به گزارش مهر، طبق این مصوبه، دولت مجاز است در ازای اسقاط هر دستگاه کشنده جادهای بالای بیست و پنج سال نسبت به اعطای مجوز واردات دستگاه کشنده و اتوبوس جادهای با سن کمتر از ده سال به مالک کشنده اقدام نماید.
آییننامه اجرایی این بند با در نظر گرفتن مشوقهای لازم از جمله اعطای تخفیف در عوارض گمرکی حداکثر ظرف سه ماه از لازمالاجرا شدن این قانون به تصویب هیأت وزیران میرسد.
تعیین راهکار کاهش ۱۰ درصدی تلفات تصادفات جادهای
وکلای ملت در ادامه جلسه، بند الحاقی ۳ ماده ۵۹ را تصویب کردند که بر اساس آن، شورایعالی هماهنگی حملونقل و ایمنی کشور مصوب شورایعالی اداری کشور باید برای کاهش سالانه ده درصد (%۱۰) از تلفات جانی ناشی از تصادفات رانندگی در جادههای کشور موضوع جزء (۳) بند «ج» ماده (۳۰) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵/۱۱/۱۰ برنامه عملیاتی ارتقای ایمنی راههای کشور را حداکثر ظرف شش ماه پس از لازمالاجرا شدن این قانون به تصویب برساند.
تمامی برنامهها و اقدامات در حوزه ایمنی راههای کشور و بودجه مورد نیاز برای آنها باید در قالب این برنامه پیشبینی گردد و شورایعالی حمل و نقل و ایمنی کشور متولی راهبری آن خواهد بود.
برای مطالعه بیشتر:
خودروهای وارداتی جدید با برند کیا و هیوندا در سامانه یکپارچه+ لیست خودروهای وارداتی
۱۷ میلیون خودرو فرسوده در کشور وجود دارد/ ۵۰۰ هزار خودرو باید اسقاط شود