در هفته سوم بهمن ماه ۱۴۰۲ شاخص کل در روز چهارشنبه آخرین روز معاملاتی هفته به رقم ۲ میلیون و ۹۷ هزار و ۸۶ واحد رسید و نسبت به هفته ی قبل تر ۹ هزار و ۲۱۷ واحد پایین تر ایستاد. اما می خواهیم بدانیم در هفته سوم بهمن ماه ۱۴۰۲ که شاخص کل کاهشی و شاخص هم وزن افزایشی بود کدام نمادها بهترین بازدهی را داشتند و پربازده ترین سهام ۱۴۰۲ و سود ده ترین نمادها و زیان ده ترین نمادها در هفته سوم بهمن ماه ۱۴۰۲ کدام نمادها بودند؟ از این رو برای اطلاع از بیشترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام با ما همراه باشید.
پربازده ترین و کمترین بازدهی نمادهای بازار سهام در هفته سوم بهمن ماه ۱۴۰۲
به گزارش سبدگردان هدف بررسی معاملات بورس در هفته سوم بهمن ماه حاکی از آن است که شاخص کل نزولی شد و، اما شاخص هموزن در این هفته توانست اندکی افزایش یابد.
شاخص کل بورس تهران در روز شنبه رشد ۳ هزار و ۸۱۲ واحدی داشت و روز یکشنبه ۱۰ هزار و ۹۰۱ واحد افت نمود، روز دوشنبه شاخص هزار و ۷۹۱ واحد کاهش یافت در روز سهشنبه نیز شاخص هزار و ۲۱۷ واحد ریزش کرد. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل ۸۳۸ واحد بالا آمد.
در کل در هفته سوم بهمن ماه شاخص کل طی پنج روز کاری حدود ۰.۴۶ درصد پایین آمد و از دو میلیون و ۱۰۷ هزار واحد به دو میلیون و ۹۸ هزار واحد رسید. در طرف دیگر، اما شاخص هموزن طی این هفته، اندکی رشد کرد؛ به نحوی که این نماگر طی هفته سوم بهمن، از تراز ۷۳۲ هزار واحد با رشد ۰.۸۱ درصدی به ۷۳۸ هزار واحد رسید.
در هفته سوم بهمن ماه، کدام نمادها بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند؟
سودهترین نمادهای این هفته
در هفته اول دی ماه نمادهای سصفها، فنر، خلنت، سجام، کایزد، ریشمک، رنیک، وتوسکا، ثجنوب، تمحرکه بیشترین بازدهی را در میان نمادهای دیگر داشتند. بیشترین بازدهی در بازار سرمایه در هفته سوم بهمن ماه از آن سصفها شد که بازدهی خوب ۳۵ درصدی را برای سهامداران در پی داشت. در رتبه بعدی نمادفنر با ۲۷ درصد مثبت قرار داشت، خلنت با ۲۲ درصد در مقام بعدی ایستاد و نمادهای سجام و کایزد با ۱۷ درصد بازدهی مثبت در مقام چهارم قرار گرفتند، نمادهای ریشمک، رنیک، وتوسکا بازدهی ۱۶ درصدی را برای سهامداران به ارمغان آوردند، ثجنوب و تمحرکه هم ۱۵ درصد بازدهی مثبت داشتند.
از این رو به طور کلی بررسی معاملات بورس در هفته سوم بهمن ماه ۱۴۰۲ نشان می دهد که سهام سصف ها توانسته است در این هفته با رشد ۳۵ درصدی بیشترین بازدهی را به ثبت برساند و به ارزش ۳,۰۹۸ تومان معامله شود.
همچنین فنر و خلنت نیز دیگر سهمهایی بودند که در این هفته بازدهی مثبتی از خود بر جای گذاشتند. به نحوی که این دو سهم در این هفته به ترتیب ۲۷ و ۲۰ درصد افزایش قیمت داشتند. به این ترتیب در پایان معاملات این هفته فنر به قیمت ۱,۱۵۱ و خلنت به ۳,۴۱۵ تومان رسیدند.
زیان دهترین نمادهای این هفته
در طرف مقابل، ارقام ریزش سهمهای کمبازده کمتر بود؛ به طوری که سیلام افت ۱۵ درصدی بیشترین کاهش قیمت را میان رقبای خود در بازار سهام ثبت کرده است. شلیا و کساپا نیز دیگر سهمهای کمبازده این هفته بود که با افت ۱۴ و ۱۳ درصدی به قیمت ۷۳۳ و ۱,۴۸۱ تومانی رسید. همچنین میهن و وثوق نیز با کاهش ۱۲ درصدی دیگر سهمهای کم بازده بورس در هفته سوم بهمن ماه بودند.
از این رو به طور کلی زیان دهترین نمادهای این هفته عبارت بودند از:
سیلام، میهن، وایران، وملی، کساپا، سخاش، کرومیت، شلیا، وثوق، وامیر، وآیند
نمادهای میهن، وایران با ۱۵ درصد بازدهی منفی، وملی، کساپا با ۱۳ درصد و سخاش با ۱۲ درصد و نمادهای کرومیت و شلیا با ۱۱ درصد منفی کمترین بازدهی را در بازار سرمایه در هفته سوم بهمن ماه از آن خود کردند.
نماد وثوق ۱۰ درصد و نمادهای وامیر و وآیند نیز بازدهی منفی ۹ درصدی را ثبت نمودند.
برای مطالعه بیشتر: