سود تقسیمی صبا (شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین)/ ۱۰۳۹ ریال

سود تقسیمی صبا

شرکت سرمایه گذاری صبا تامین با نماد “صبا” در دوره ۳ ماهه منتهی به ۳۱ مرداد ماه ۹۹، هزار و ۳۹ ریال به ازای هر سهم خود به عنوان سود تقسیمی صبا تعیین کرد، سود مجمع صبا نسبت به سال گذشته که هزار و ۱۷۷ ریال سود به ازای هر سهم بود نشان از کاهش ۱۲ درصدی در هر سهم را دارد. سود خالص این شرکت در  ۳ ماهه منتهی به ۳۱ مرداد ماه ۱۳۹۹ مبلغ ۱۵ هزار و ۵۷۹ میلیارد و ۹۰۲ میلیون ریال بوده که هزار و ۳۹ ریال به ازای هر سهم خود سود ساخته است.

“صبا ” طی دوره سه ماه هزار و ۳۹ ریال به ازای هر سهم سود ساخت

بیشتر بخوانید: قیمت سهم بعد از تقسیم سود چه تغییری می کند و چگونه محاسبه می شود؟

به گزارش بازار به نقل از بازار سرمایه ایران:

شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین با سرمایه ۱۸ هزار میلیارد ریال، صورت‌های مالی ۳ ماهه نخست دوره مالی منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ را به صورت حسابرسی نشده منتشر کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین در دوره یاد شده، مبلغ ۱۵ هزار و ۵۷۹ میلیارد و ۹۰۲ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ یک هزار و ۳۹ ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال گذشته از کاهش ۱۲ درصدی برخوردار است.

این شرکت فرابورسی سود انباشته پایان دوره را با افزایش ۳۹۷ درصدی نسبت به دوره مشابه گذشته، مبلغ ۸۱ هزار و ۹۶۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعلام کرده است.

یادآوری می‌شود صبا در دوره ۳ ماهه نخست سال مالی منتهی به ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ (حسابرسی شده)، سود هر سهم را مبلغ یک هزار و ۱۷۷ ریال و سود خالص را ۱۲ هزار و ۹۴۶ میلیارد و ۹۰۲ میلیون ریال قید کرده است.

همچنین براساس این گزارش، ارزش بازار شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین در دوره یاد شده، با افزایش ۲۲۶ هزار و ۱۵۸ میلیارد و ۶۵۵ میلیون ریال به ۵۳۲ هزار و ۵۶ میلیارد و ۵۸۰ میلیون ریال رسید. بهای تمام شده این شرکت نیز با افزایش ۷ هزار و ۹۲۸ میلیارد و ۹۶۹ میلیون ریال معادل ۶۲ هزار و ۷۹۵ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال محاسبه شد.

صبا تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده معادل ۶ هزار و ۶۴۶ میلیارد و ۶۹۵ میلیون ریال به مبلغ معادل ۲۰ هزار و ۱۳۴ میلیارد و ۳۶ میلیون ریال واگذار کرد و از این بابت مبلغ ۱۳ هزار و ۴۸۷ میلیارد و ۳۴۱ میلیون ریال سود کسب کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین طی این دوره تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده یک هزار و ۱۱ هزار و ۲۰۸ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال خریداری کرد.

همچنین بخوانید: تفاوت افزایش سرمایه و تقسیم سود شرکت ها از زبان یک کارشناس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *