محسن علیزاده (نماینده مجلس) ضمن اعلام اینکه حدود ۴۰ درصد کالاهای عرضه شده در بورس، مشمول نظام قیمتگذاری دستوری میشوند، سه راهکار برای خروج بورس از رکود ۱۰ ماه ارائه داد که شامل “ایجاد مشوق برای شرکتهایی که تجدیدارزیابی انجام میدهند، خارج کردن کالاها از نظام قیمتگذاری دستوری و تقویت صندوق تثبیت بازار سهام” می باشد.
بیشتر بخوانید:
چهار راهکار ضروری برای بهبود وضعیت بورس
حقانی نسب: امید داریم که شعار آقای رئیسی (مبارزه با فساد) عملی شود
حقانی نسب: مجلس و بانک مرکزی برای حمایت از بورس باید دو اقدام اساسی انجام دهند
سه راهکار برای خروج بازار سهام از رکود فعلی
محسن علیزاده به خانه ملت گفت:سازمان بورس به دنبال ایجاد مشوق برای شرکتهایی است که تجدیدارزیابی را انجام میدهند و این اقدام میتواند کمک مناسبی برای جلب اعتماد از دست رفته سرمایهگذران باشد.
وی توضیح داد: خارج کردن تمام محصولات شرکت های حاضر در بازار سرمایه مانند خودرو، آهن،سیمان، فولاد و… از نظام قیمتگذاری دستوری یکی از مهترین اقداماتی است که میتوان برای برونرفت از وضعیت نابسامان بازار پیشنهاد داد. در این میان خودرو یکی از مهترین کالاهایی است که در صورت خروج از قیمتگذاری دستوری می تواند در بهبود بازار سرمایه موثر باشد . لذا باید یکبار برای همیشه همت کرد تا خودرو از قیمت گذاری دستوری خارج شود.
تقریبا حدود ۴۰ درصد کالاهای عرضه شده در بورس، مشمول نظام قیمتگذاری دستوری میشوند که باید از این نظام خارج شوند. در این زمینه قانون نیز وجود دارد و یکی از مواد قانون بازار به صراحت اعلام میکند که تمام کالاهای عرضه شده در بورس باید از نظام قیمتگذاری دستوری دولت خارج شوند اما دولت تاکنون به این موضوع توجه نداشته است.
علیزاده همچنین اعلام کرد: اگرچه تقویت صندوق تثبیت بازار و اقدامات دیگر نیز میتواند به تقویت بازار کمک کند اما مهترین آن خارج کردن کالاها از نظام قیمتگذاری دستوری است.