سامانه سهام عدالت متوفیان و ثبت نام سهام عدالت متوفیان/ سهام عدالت متوفیان چقدر است؟

سامانه سهام عدالت متوفیان و ثبت نام سهام عدالت متوفیان سهام عدالت متوفیان چقدر است؟

یکی از سوالاتی که برای بسیاری از افراد مطرح است این است که چگونه و باید به کدام سایت برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان مراجعه کنند و سامانه سهام عدالت متوفیان کدام سامانه است و ثبت نام سهام عدالت متوفیان به چه صورت بوده و روش های استعلام سهام عدالت متوفیان چیست و سهام عدالت متوفیان چقدر است؟ در این گزارش سعی داریم به این سوالات پاسخ دهیم.

سایت سهام عدالت متوفیان چیست؟

به گزارش سبدگردان هدف  یکی دیگر از پرسش هایی که این روزها بسیار از سوی وراث سهام عدالت پرسیده می شود این است که برای تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان و ثبت نام سهام عدالت متوفیان به کدام سایت مراجعه کنیم؟

اینکه بخواهیم یک سایت مشخصی را برای سهام عدالت متوفیان معرفی کنیم این گونه نیست و برای اینکه شما بدانیم ایا فرد متوفی دارای سهام عدالت بوده است یا خیر و برای درسترسی وراث به سهام عدالت متوفیان دو سایت وجود دارد که در ادامه آنها را معرفی خواهیم کرد.

سایت سجام

سجام یا همان سامانه جامع اطلاعات مشتریان اولین سایتی است که شاید مورد نیاز وراث می باشد. برای دریافت سهام عدالت در ابتدا شما نیاز دارید که به سامانه سجام به آدرس www.sejam.ir مراجعه کنید. اگر قبلا در این سایت ثبت نام کرده اید نیازی به انجام این کار نیست.

درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه

دومین سایتی که شما برای دیدن سهام عدالت متوفیان نیاز دارید سایت یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir می باشد. شما از طریق این سایت در صورت ثبت نام در سایت سجام که در بالا ذکر شد، می توانید مقدار سهام عدالت متوفیان خود را در برنامه تقویمی که اعلام شده است ببینید.

ثبت نام سهام عدالت متوفیان به چه صورت است؟

سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث دوشنبه ۱۵ آبان رونمایی شد و به گفته مسئولان دغدغه حدود ۱۵ میلیون نفر را حل‌وفصل کرد. حالا افراد برای تعیین تکلیف انتقال سهام عدالت متوفی باید چند اقدام انجام دهند.

مرحله اول: برای انحصار وراثت اقدام کنید و گواهی حصر وراثت را دریافت کنید.

گفتنی است که روز گذشته دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت با تاکید بر این نکته مطرح کرده بود: وراث متوفیان سهام عدالت باید انحصار وراثت را انجام داده و گواهی حصر وراثت دریافت کنند.

مرحله دوم: یکی از وراث در سامانه سجام به آدرس sejam.ir ثبت نام کند. اگر ثبت نام کرده‌اید نیاز به این مرحله نیست.

مرحله سوم: به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir مراجعه کنید. به بخش “امور سهام عدالت متوفی” وارد شوید.

مرحله پنجم: کد ملی و تاریخ تولد فرد متوفی را در بخش “استعلام نوبت تشکیل پرونده”، وارد کنید.

مرحله ششم: مطابق زمان‌بندی انتقال سهام عدالت متوفیان، وراث متوفیان سال‌های ۱۳۸۵، ۱۳۸۴ و قبل از آن از تاریخ ۱۵ آبان، سال ۸۶ و ۸۷ از ۱۱ آذر، سال‌های ۸۸ و ۸۹ از ۲۵ آذر، سال‌های ۹۰ و ۹۱ از ۹ دی، سال‌های ۹۲ و ۹۳ از ۲۳ دی، سال‌های ۹۴ و ۹۵ از ۷ بهمن، سال‌های ۹۶ و ۹۷ از ۲۱ بهمن، سال‌های ۹۸ و ۹۹ از ۵ اسفند و وراث متوفیان سال ۱۴۰۰ و به بعد از تاریخ ۱۹ اسفند سال ۱۴۰۲ می‌توانند اقدام به انجام امور مربوط به انحصار وراثت سهام عدالت متوفیان خود کنند.

مرحله هفتم: اگر زمان شما بر مبنای زمان بندی انتقال سهام عدالت متوفیان فرا رسیده است، به یکی از شعب بانک‌ها و یا دفاتر کارگزاری‌ها اعلامی مراجعه کنید و نسبت به ارائه مدارک اقدام کند.

روش های استعلام سهام عدالت متوفیان

از این رو با دو روش متوجه خواهیم شد که که متوفیان دارای سهام عدالت هستند یا خیر، روش های استعلام سهام عدالت متوفیان به شرح زیر است:

۱- ورود یکی از وراث به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به نشانی ddn.csdiran.ir، بخش میز خدمت الکترونیک و استفاده از گزینه ثبت درخواست.در فرم باز شده باید گزینه “درخواست مشاهده پرتفوی متوفی توسط احدی از وراث” انتخاب گردد و منتظر پاسخ از سپرده گذاری مرکزی باشند. فقط افراد سجامی امکان استفاده از این سامانه را دارند.

۲- سامانه استعلام سهام عدالت به نشانی sahamedalat.ir برای اطلاع از تخصیص سهام عدالت و میزان دارایی هر شخص پایه‌ریزی شده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص استعلام سهام عدالت می‌توانید به مقاله «استعلام سهام با کدملی» مراجعه کنید.با مراجعه به این سایت و ورود کد ملی هر شخص، با دسترسی به شماره همراه وی، می‌توان از اختصاص سهام عدالت وی و میزان آن، آگاهی لازم را کسب نمایید. در صورتی که شخص متوفی مشمول دریافت سهام عدالت باشد، یکی از وراث به نمایندگی از سایرین، می‌تواند برای تقسیم و انتقال سهام عدالت متوفی به کدهای وارثین، اقدامات لازم را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: مدارک لازم برای انتقال سهام عدالت متوفی به وراث/ آخرین مهلت سهام عدالت متوفیان

سهام عدالت متوفیان چقدر است؟

روز گذشته یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲ در پایان معاملات بازار سرمایه تالار شیشه‌ای شاهد روند صعودی شاخص‌های منتخب بود. به گونه‌ای شاخص کل بورس با رشد ۳۳ هزار و ۴۸۸ واحدی به ۲ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۱۸۵ واحد رسید.

از این رو در پایان معاملات امروز بازار سهام، ارزش سهام عدالت به ۱۴ میلیون و ۳۰ هزار و ۴۲۱ تومان رسید که نسبت به روز معاملاتی گذشته ۳۱۹ هزار و ۵۰۴ تومان معادل ۲.۳ درصد افزایشی شد.

این میزان برای کسانی که دارای سهام یک میلیون تومانی هستند دو برابر می باشد.

با احتساب این موضوع، ارزش ۶۰ درصد قابل فروش سبد ۵۳۲ هزار تومانی سهام عدالت به ۸ میلیون و ۴۱۸ هزار و ۲۵۲ تومان رسیده است.

که میزان سهام عدالت متوفیان هم همین مقدار می باشد و پس از تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان سود های قبلی سهام عدالت متوفی به حساب وراث واریز خواهد شد.

برای مطالعه بیشتر:

از کجا بفهمیم سود سهام عدالت واریز شده است؟/ آخرین اخبار از واریز سود سهام عدالت

مشاهده سهام عدالت با کد ملی و پیگیری ارزش دارایی و واریز سود سهام عدالت

آخرین اخبار از واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۲ در شب یلدا + مبلغ دقیق سود سهام عدالت مرحله اول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *