جلسه معارفه شرکت پارس فنر برای معرفی کامل و اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی برگزار شد تا این شرکت ۲۵۰ میلیاردی آماده عرضه اولیه سهام در بازار دوم معاملات فرابورس در آینده ای نزدیک باشد. سرمایه اولیه این شرکت با ۳۶۰ نیروی انسانی، ۲ میلیارد تومان بود که پس از ۶ مرحله افزایش سرمایه به ۲۵۰ میلیارد تومان رسیده است، اما میخواهیم بدانیم زیرمجموعه های نماد فنر به عنوان عرضه اولیه کدام اند و هدف اصلی این شرکت برای ورود به بازار فرابورس چه می باشد؟ آیا نماد فنر عرضه اولیه این هفته و یا هفته ی آینده بازار فرابورس خواهد بود و به چه روشی قرار است عرضه شود؟
آیا عرضه اولیه این هفته نماد فنر می باشد؟ زیرمجموعه های این نماد عرضه اولیه کدام اند؟
به گزارش سبدگردان هدف جلسه معارفه شرکت پارس فنر جهت اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی برگزار شد تا این شرکت ۲۵۰ میلیارد تومانی، آماده عرضه اولیه سهام در بازار دوم معاملات فرابورس در آینده نزدیک شود. از این رو ممکن است عرضه اولیه جدید در چهارشنبه هفته ی آینده ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۲ عرضه اولیه فنر باشد که به روش ترکیبی عرضه شود.
تاریخچه تاسیس پارس فنر
محمدرضا پیروز هاشمی مدیرعامل پارس فنر در خصوص تاریخچه شرکت، گفت: پارس فنر سال ۱۳۶۳ با مجوز تولید ۳۵۰۰ تن انواع فنر تخت خودرو تاسیس شد و سال ۱۳۶۷ به بهرهبرداری رسید. سال ۸۳ افزایش ظرفیت تولید به ۱۰ هزار تن در سال رسید و سال ۹۵ نیز ۵۴ درصد از سهام شرکت فنرسازی خاور از ایران خودرو خریداری شد. سال ۹۸ ظرفیت تولید به ۱۵ هزار تن در سال افزایش یافت و سال ۹۹ شرکت کیمیا فولاد آریا جهت تولید شمس و مواد اولیه فنر تخت به بهرهبرداری رسید. همچنین سال ۱۴۰۱ شرکت فولاد صنعت ساپرا برای تولید انواع متعلقات فنر خریداری شد.
شرکت پارس فنر افتخار دارد باتولید حدود ۳۰۰۰ نوع فنرهای تخت و پارابولیک از صخامت ۵ میلیمتر الی ۵۰ میلیمتر مربوط به انواع خودروهای سواری ، وانت ، کامیون ، اتوبوس، واگن قطار و تریلرهای کشاورزی توانسته است قسمت عمده ای نیازهای داخلی را تامین و قسمتی دیگر از تولیدات خود را صادر نماید.
مدیرعامل شرکت پارس فنر گفت: شرکت در سال ۱۴۰۱ از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل و به عنوان سیصد و یکمین نماد معاملاتی در فرابورس ایران پذیرش شد.
زیرمجموعه های فنر کدامند؟
شرکت پارس فنر ۷ فروردین سال ۱۳۶۳ به صورت سهامی خاص تاسیس شد و در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید و ۱۷ مرداد سال ۷۵ محل قانونی شرکت از تهران به ساوه منتقل شد.
مدیرعامل پارس فنر توضیح داد: شرکت دارای ۵۴ درصد از سهام شرکت فنرسازی خاور است که از بورس خریداری شد.
شرکت دانشبنیان پارس فنر به عنوان شرکت مادر در زمینه تولید انواع فنرهای تخت مورد کاربرد در وسایل نقلیه موتوری و صنایع ریلی فعالیت میکند. سه شرکت فنرسازی خاور، کیمیا فولاد آریا و فولاد صنعت ساپرا زیرمجموعه “فنر” بوده که به ترتیب ۵۴ و ۹۸ درصد سهام آنها را در اختیار دارد.
ترکیب سهامداری پارس فنر
در ترکیب سهامداری شرکت، احمد جلیلی تنها ۳۸ درصد سهام و رضا جلیلی تنها به همراه کسرا جلیلی تنها هر کدام ۳۱ درصد سهام را در اختیار دارند.
سرمایه اولیه شرکت با ۳۶۰ نیروی انسانی، ۲ میلیارد تومان بوده که طی شش مرحله افزایش سرمایه به ۲۵۰ میلیارد تومان رسیده است.
محصولات تولیدی
محصولات گروه شامل انواع فنر تخت ساده، پارابولیک و پارابل لنکر، انواع فنرهای لول خودرو و انواع فنرها و پابند صنایع ریلی هستند.
هدف اصلی برای ورود به فرابورس چیست؟
با توجه به فرایند ۱۱ مرحلهای تولید محصولات فنرسازی در شرکت پارس فنر انعطافپذیری خط تولید وجود دارد. سهم فروش بازار یدکی این شرکت ۷۰ درصد بوده و ۱۳۰ نماینده انحصاری فروش در سطح تمامی استانها دارد. هدف اصلی ورود به فرابورس، افزایش شفافیت و نقدشوندگی است. امکان برخورداری از بخشودگی مالیاتی، استفاده از وثیقه گذاری و اخذ تسهیلات از بانکها و استفاده از مزایای تامین مالی از بازار سرمایه به منظور اهداف توسعهای و افزایش تولید از دیگر اهداف برای حضور در بازار سرمایه است.
ارزش برآوردی شرکت و هر سهم
آزاده شکری مدیر ارزشگذاری تامین سرمایه دماوند نیز به عنوان نماینده ارزشگذار سهام این شرکت، گفت: رشد درآمدهای عملیاتی پارس فنر سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ما قبل ۱۰۰ درصد و حاشیه سود نیز در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۷ درصد بود. درآمدهای عملیاتی فنرسازی خاور هم در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۲۰ درصد نسبت به سال قبل رشد داشت.
شکری ادامه داد: از پنج روش شامل روشهای تنزیل سود تقسیمی، تنزیل جریانهای نقدی آزاد، تنزیل جریانهای نقدی آزاد سهامداران، ضریب قیمت به سود هر سهم و خالص ارزش روز داراییها در ارزشگذاری سهام استفاده شده و بر اساس میانگین روشها مبلغ ۱۹۷۰ میلیارد تومان ارزش برآوردی شرکت پارس فنر بوده و ارزش هر سهم ۷۸۸۱ ریال برآورد شد.
مقصد صادراتی پارس فنر
مدیرعامل شرکت پارس فنر گفت: صادرات به کشورهای افغانستان، عراق، قزاقستان، سوریه و کویت انجام میشود. حتی به کشورهای کانادا و آمریکا صادرات داشتیم که بعد از تحریمهای ظالمانه علیه کشور ایران، این کشورها از مقاصد صادراتی ما حذف شدند.
آشنائی با خط تولید شرکت پارس فنر
کارخانه پارس فنر با سرمایه گذاری و دانش فنی مؤسسین شرکت و سوابق۴۰ ساله در کارخانجات فنر سازی و کارکنان مجرب و آزموده با استفاده از مواد مرغوب و همچنین با استفاده از جدیدترین و مدرنترین ماشین آلات پیشرفته دنیا که مشخصات تعدادی از آنها به شرح زیر می باشد به تولید انواع فنر خودروها اشتغال دارد.
- سه خط کامل اتوماتیک برش و سوراخکاری.
- سه خط کامل خم چشمی فنر.
- خط کامل اتوماتیک نورد پارابولیک با کنترل CNC و کامپیوتر با آخرین تکنولوژی آلمان.
- سه خط کامل نورد و پرسکاری.
- سه سیستم کامل عملیات حرارتی.
- دو سیستم کامل شن زنی.
- سیستم کامل ترک سنج.
- دو سیستم تابگیری و بادگیری و مونتاژ
- سیستم کامل رنگ الکترواستاتیک.
- خط کامل تولید بوشهای بی متال و برنجی
- دستگاههای آزمایش نیرو، خستگی و سختی و رنگ فنر.
- دستگاه کاملا ً کامپیوترایز اسپکتور فتومتر جهت تجزیه شیمیایی فولاد فنر.
- سیستم کامل چاپ دیجیتالی شماره زنی و قید مشخصات بر روی فنر.
برای مطالعه بیشتر: