“وبصادر” ۴۱۱ ریال سود تلفیقی ۱۲ ماهه ساخت/ رشد ۵۰۴ درصدی

"وبصادر" 411 ریال سود تلفیقی 12 ماهه ساخت/ رشد 504 درصدی

بانک صادرات که با سرمایه ۱۷.۵ هزار میلیارد تومان و نماد “وبصادر” در بازار دوم معاملات بورس حضور دارد و سومین بانک بزرگ بورسی به شمار می رود، اقدام به انتشار صورت های مالی تلفیقی حسابرسی نشده ۱۲ ماهه سال مالی ۹۹ کرد و از تحقق ۴۱۱ ریال سود تلفیقی به ازای هر سهم و رشد ۵۰۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال مالی قبل خبر داد.

بیشتر بخوانید:

“وبصادر” مجمع سالانه ۳۱ خرداد ماه را لغو و به زمان دیگر موکول کرد
“وبصادر” در دو ماهه نخست سال مالی تراز عملیاتی ۳۶۱.۷ میلیاردی ثبت کرد

بانک صادرات صورت‌های مالی تلفیقی سال مالی منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰ (حسابرسی نشده) منتشر کرد

“وبصادر” در سال گذشته بیش از ۲۹.۸ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی کسب کرد، ۲۳.۹ هزار میلیارد تومان سود سپرده پرداخت و بیش از ۵.۸ هزار میلیارد تومان درآمد خالص ثبت کرد و در مقایسه با دوره مشابه سال قبل با رشد ۴۰.۱ و ۲۷.۷ درصدی روبرو شد.

جمع درآمدهای عملیاتی و سود خالص “وبصادر” نیز ۲۰ و ۷.۲ هزار میلیارد تومان شد که رشد ۸۹.۶ و ۵۰۳.۱ درصدی را رقم زد، همچنین سود هر سهم هم از ۶۸ به ۴۱۱ ریال رسیده که حکایت از رشد ۵۰۴.۴ درصدی دارد. شرکت اصلی نیز ۳۴۴ ریال سود برای هر سهم محقق کرد.

صورت مالی تلفیقی 12 ماهه بانک صادرات

صورت مالی تلفیقی 12 ماهه بانک صادرات1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *