دو پیشنهاد برای تزریق ۲۴ هزار میلیارد تومانی هلدینگ ها به بورس

دو پیشنهاد مدیرعامل "صبا" برای طرح خرید سهام توسط هلدینگ ها

محمدعلی شیرازی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری صبا تامین در پی تصویب سازمان بورس مبنی بر تزریق حدود ۲۴ هزار میلیارد تومان به بازار سهام توسط شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ ها و با هدف انتشار اوراق برای خرید سهام، در اینخصوص دو پیشنهاد ارائه کرد.

دو پیشنهاد مدیرعامل “صبا” برای طرح خرید سهام توسط هلدینگ ها

محمدعلی شیرازی به بورسان گفت: می‌توان حدنصابی برای خریداری این اوراق توسط صندوق‌های سرمایه‌ گذاری با درآمد ثابت تعیین کرد که اگر به آن برسند دیگر تعهدی برای خرید سهام نداشته باشند.

  • وی افزود: مسئولان باید شدیداً نظارت کنند که نقدینگی حاصل از فروش اوراق فقط به خرید سهام خرد در بورس تخصیص پیدا کند. در کل ابزارهای بازار سرمایه بیش از اینکه در خدمت سایر قسمت‌های اقتصاد باشد باید در خدمت بورس باشد.

این گزارش همچنین حاکی از این است که در پی تصویب سازمان بورس مبنی بر تزریق حدود ۲۴ هزار میلیارد تومان به بازار سهام توسط شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ ها و با هدف انتشار اوراق برای خرید سهام، مقرر شده طی ۴۸ ساعت (تا امروز) موافقت اصولی برای انجام فرایند برای متقاضیان صادر شود. در این میان اولین درخواست برای انتشار هزار میلیارد تومان اوراق بدهی از سوی شستا ارایه شده است.

بیشتر بخوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *