“وتجارت” از تحصیل سهام شرکت قندی و کسر درآمد از سود سال ۹۹ خبر داد

"وتجارت" از تحصیل سهام شرکت قندی و کسر درآمد از سود سال 99 خبر داد

بانک تجارت در پی انتشار اطلاعیه ای اقدام به افشای اطلاعات کرد و با ابطال معامله واگذاری سهام شرکت قند یاسوج توسط خریدار از تحصیل ۸۳.۲۴ درصدی سهام آن به مبلغ ۴۷.۶ میلیارد تومان و کسر درآمد واگذاری از سود سال ۹۹ بانک خبر داد.

بانک تجارت از اصلاح اطلاعیه تحصیل سهام شرکت قند یاسوج خبر داد

براساس گزارش منتشر شده در کدال، “وتجارت” اعلام کرد: با عنایت به عدم ایفای تعهدات قرارداد واگذاری سهام شرکت فرآورده‌های غذایی و قند یاسوج (سهامی خاص) از سوی خریدار و اقدامات حقوقی و قضایی صورت گرفته به منظور استیفای حقوق بانک و سهامداران، طرح دعوی بانک علیه خریدار منجر به صدور دادنامه بدوی دایر بر اعلام بطلان قرارداد صلح سهام موضوع خواسته از تاریخ انعقاد و اعلام بطلان انتقالات انجام شده پس از تاریخ مذکور شده و با پیگیری‌های بعدی این رای قطعیت یافته و متعاقب صدور اجراییه ۱۴ مهر سال ۹۹ مفاد دادنامه‌های صادره له بانک در روزنامه رسمی ۲۸ آبان ۹۹ منتشر شده است.

  • به این ترتیب، ۸۳.۲۴ درصد سهام این شرکت به قیمت ۵ میلیون و ۷۲۷ هزار و ۲۴۰ تومان و جمع مبلغ معامله ۴۷.۶ میلیارد تومان در پنجم اسفند ماه خریداری شده که ۴۷.۶ میلیارد تومان به حساب بهای تمام شده سهام مذکور در سرفصل سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت بانک ثبت و ۲۱.۶ میلیارد تومان نیز به حساب بدهکاری شرکت فوق (معادل مبالغ پیش از واگذاری) منظور شد. با عنایت به ابطال معامله، مبلغ ۲۶ میلیارد تومان که بابت درآمد واگذاری منظور شده بود از سود سال ۹۹ بانک کسر شده است. ارزشگذاری سهام مسترد شده توسط کارشناسان رسمی دادگستری در دستور کار بانک قرار داشته و توسط اسناد بعدی اطلاع‌رسانی لازم در این رابطه صورت خواهد پذیرفت.

اخبار روز:

اعلام زمان و شرایط عرضه بلوک ۳۶ درصدی سهام “زپارس”

گزارش عملکرد فروردین “سیستم” با رشد ۲۰۰ درصدی درآمد منتشر شد

توضیح “وبصادر” درخصوص اثر نرخ تسعیر ارز تعیین شده برای سال مالی ۹۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *