سید احسان خاندوزی وزیرا قتصاد در این اطلاعیه عنوان کردند : ۲۰ هزار میلیارد تومان از سود سهام عدالت باقی مانده است که هنوز پرداخت نشده.
وی همچنین اظهار داشت که : سازمان بورس علیه آن شرکت هایی که به تعهدات خود پایبند نبودند، اقدام حقوقی خواهد کرد.
به گزارش سبدگردان هدف، در روزهای پایانی آذرماه سال گذشته شاهد واریز مرحله اول عملکرد مالی سال ۱۴۰۱ شرکت ها به حساب سهامداران بودیم. مرحله دوم این سود نیز در ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ واریز گشت. بنابر اعلام سازمان بورس و ارواق بهادار در مرحله دوم مقدار این سود برای دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی، مبلغ ۴۴۶ هزار تومان، برای دارندگان سبد ۵۳۲ هزار تومانی، ۴۸۲ هزار تومان و برای دارندگان سبد سهام عدالت ۱ میلیون تومانی، ۹۰۶ هزار تومان بود.
در این میان شاهد بد قولی برخی شرکت ها بودیم که موجب شد این سود در ۲ مرحله تکمیل نشده و به سه مرحله برسد. در رابطه با این موضوع مجید عشقی، رئیس سازمان بورس در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ اعلام داشتند که : مجموعه اتفاقاتی رخ داد که سبب شد برخی شرکت ها تخلفی داشته باشند و نتوانند سود سهام عدالت را پرداخت کنند. این شرکت ها اکثراً با کمبود نقدینگی مواجه هستند .ما هم توصیه کردیم که باید سود سهام عدالت پرداخت شود. امیدواریم تا خرداد بتوانیم این سود ها را جمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم. البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، سید احسان خاندوزی، با توجه به این موضوع که این سود همچنان واریز نشده فرمودند : علیه شرکت هایی که سود سهام عدالت ندادند، اقدام حقوقی صورت می گیرد.
خاندوزی همچنین خاطر نشان کرد : سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ در اسفند سال ۱۴۰۲ واریز شد اما باقیمانده اندک دیگری نیز وجود دارد که سرجمع آن حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان است و عمدتاً سه دسته شرکت های فولادی، پالایشی و پتروشیمی هنوز به وظایف خود در پرداخت سود عمل نکرده اند.
ایشان علاوه بر موارد بالا فرمودند : سازمان بورس علیه آن دسته از شرکت ها که به تعهدات خود عمل نکردند، اقدام حقوقی خواهد کرد. زیرا موضوع سهام عدالت احقاق حق سهامداران خرد است. امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم این مساله به نتیجه برسد.