فروش دستوری خودرو در سامانه یکپارچه به شکل خاموش حذف شد/ عرضه بر اساس مازاد تولید

فروش دستوری خودرو در سامانه یکپارچه به شکل خاموش حذف شد عرضه بر اساس مازاد تولید

سامانه یکپارچه فروش خودرو از روز گذشته دوشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۲ در صورتی بازگشایی شد که چهار شرکت در این مرحله اجباری برای عرضه دستوری ندارند. در واقع فروش در سامانه تا روز پنجشنبه این هفته از محل افزایش تولید و ظرفیت های مازاد خودروسازان آغاز شده و بدون اجبار است این بدان معنا است که فروش دستوری خودرو در سامانه یکپارچه خودرو به صورت تدریجی و خاموش در حال حذف شدن است و در این مرحله خودروسازی ایران خودرو و سایپا شرکت نکردند.

حذف تدریجی فروش دستوری خودرو در سامانه یکپارچه فروش خودرو

به گزارش سبدگردان هدف طبق اعلام سامانه یکپارچه فروش خودرو از دیروز تا تا پنجشنبه این هفته عرضه خودرو از محل افزایش تولید و ظرفیت‌ های مازاد خودروسازان آغاز شده که البته بدون اجبار است. به شکلی که با اعلام شرکت‌ها مازاد تولید در سامانه عرضه می‌شود.

براساس این گزارش، چهار شرکت کرمان موتور، مدیران خودرو، خودروسازی ایلیا و سانیار موتور پارسیان، نه به صورت دستوری بلکه تنها خودروهای دارای افزایش تولید یا ظرفیت مازاد را عرضه خواهند کرد. بر همین اساس ایران خودرو و سایپا در این دور ، محصولی عرضه نکرده اند.

مهدی تقدسی مدیر سامانه یکپارچه عرضه خودرو هم در این خصوص، گفت: این نوع جدیدی از عرضه خودرو در سامانه است که خودروساز بر اساس مازاد تولید می‌ تواند عرضه کند.

برای مطالعه بیشتر:

خودروهای عرضه شده در سامانه یکپارچه/ لیست خودروهای عرضه شده مرحله سوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *