توضیح گشان درباره ثبت شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز در بورس

توضیح گشان درباره ثبت شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز در بورس

شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز که با نماد “گشان” و سرمایه اسمی ۱۴۸.۵ میلیارد تومانی در بازار پایه زرد فرابورس حضور دارد، اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کرد و درباره آخرین جزئیات پرونده ثبت زیرمجموعه و درج نماد در یکی از تابلوهای پایه توافقی فرابورس، توضیحاتی ارائه داد.

ثبت شرکت ابنیه و ساختمان در بورس

به گزارش سبدگردان هدف، “گشان” پیرو نامه ۱۱ خرداد در خصوص اعلام ثبت شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز به عنوان ناشر اوراق بهادار نزد سازمان بورس اعلام کرد: روند اجرایی انجام معاملات در بازار سرمایه بدین صورت است که پس از ثبت شرکت، پرونده جهت تعیین نماد به مدیریت مربوطه ارجاع و پس از تعیین نماد و صدور توکن، مراتب جهت سپرده کردن سهام سهامداران به شرکت سپرده گذاری و جهت درج در یکی از تابلوهای پایه توافقی به شرکت فرابورس ارجاع و اقدام خواهد شد.

اکنون پرونده شرکت ابنیه در حال تعیین نماد در سازمان بورس بوده که به محض تعیین نماد و ابلاغ آن مراحل بعدی جهت سپرده گذاری سهام در شرکت سپرده گذاری و درج نماد در فرابورس توسط مدیریت شرکت در اسرع وقت و با سرعت پیگیری خواهد شد.

مطالعه بیشتر: شفاف سازی گشان درباره دلایل تاخیر در انعقاد قرارداد مشارکت پروژه کیش

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *