توضیح وبملت درباره میزان سرمایه گذاری و مالکیت در پروژه نفت و گاز

توضیح وبملت درباره میزان سرمایه گذاری و مالکیت در پروژه نفت و گاز

بانک ملت که با نماد “وبملت” و سرمایه اسمی ۲۶.۲ هزار میلیارد تومانی در بازار اول معاملات بورس حضور دارد، در شروع معاملات بازار امروز در حالی با توقف یک ساعته نماد همراه شد که اقدام به افشای اطلاعات با اهمیت کرد و درباره میزان سرمایه گذاری و مالکیت سهام در پروژه توسعه نفت و گاز دشت آزادگان اروند توضیحاتی ارائه نمود.

شفاف سازی بانک ملت در خصوص سرمایه گذاری

به گزارش سبدگردان هدف، “وبملت” اعلام کرد: به دنبال تصمیم دولت مبنی بر فعال سازی پروژه های مهم و جهت دهی نقدینگی به سمت طرح‌های اولویت‌دار اقتصادی، جلسات متعددی توسط اعضای هیات موسس پس از انعقاد تفاهم نامه های وزارت نفت با مشارکت تعدادی از بانک ها از جمله بانک ملت، شرکت های اکتشاف و تولید و صندوق توسعه ملی در حضور رئیس جمهور و معاون اول با هدف توسعه میادین نفت و گاز و با اولویت میدان نفتی مشترک آزادگان برگزار شد و حسب پیگیری های مستمر، شرکت توسعه نفت و گاز دشت آزادگان اروند ( سهامی خاص)، ۱۶ فروردین در اداره ثبت شرکت های منطقه آزاد اروند به ثبت رسید.

لذا سهم الشرکه بانک ملت در این پروژه مهم اقتصادی و به موجب پانزدهمین جلسه هیات موسس شرکت توسعه نفت و گاز دشت آزادگان اروند در ۲۷ دی سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۸.۱۰ درصد و به مبلغ ۳.۱ هزار میلیارد تومان تعیین شده که تمام از طرفین بانک پرداخت شده است.

مطالعه بیشتر:

تراز مثبت ۵۷.۳ هزار میلیاردی تومانی وبملت در ۱۲ ماهه

گزارش عملکرد فروردین ماه وبملت

وبملت از ثبت ۱۵.۸ هزار میلیارد تومان درآمد خالص تسعیر ارز خبر داد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *